Nu e amuzant. )
Și lucrurile n-au stat chiar așa, e o poveste foarte lungă.
N-am de ce să mint.S-a întâmplat și invers și nu e tocmai plăcut.
Mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa se indragosteasca cineva de mine, dar eu de cineva... never.
Adica ma rog, sa-mi placa da, mi s-a intamplat, normal , dar nu incat sa nu mai pot dormi noaptea, ceva foarte scurt... si pur si simplu nu prea am fost atras de persoanele care erau indragostite de mine.
Aici poți spune că băieții dorm noaptea, iar fetele care, cred eu, sunt mai "sentimentaliste" se gândesc mai mult la persoana pe care o plac. )
(nu e o regulă sau ceva, dar dacă tot ai făcut comparația aia mai devreme)
M-ai lasat fara cuvinte
Singura persoana care mi-a creat frisoane si la care m-am gandit o noapte intreaga a fost o Milf, care toata ziua aceea m-a tinut numai in copilu, puiu
Dar exista o anumita tipologie de fete careia nu-i pot rezista.
Ei na, o să mi se aprindă călcâiele după tine acuma. )
Eram curioasă, am spus asta. Dacă tot am ajuns atât de departe de la "mai ai 2 ani de spui mami?"...
Destepte ca tine.
Jucause, slabe, simpatice, ca mine.
Si mai departe habar nu am, sa nu asculte manele.
Ai niște creterii... lasă-mă să le numesc idioate.
Trebuie să explic și de ce?
Hmm, deștepte, păi toți vreți fete deștepte. (dar ca mine nu găsiți :v *scuză-mă că nu-s modestă* )
Jucăușe? Cam toate fetele sunt așa. (rar câte una înțepată)
Slabe? Apăi, cu una care are 3-4 kg în plus nu îți mai place?
Simpatice?"zâmbetul ei te cucerește numaidecât"
Astea-s niște creiterii prea comune.Mă așteptam la ceva mai mult de la tine, mai ales că ai adus vorba de o "tipologie căreia nu-i poți rezista".
Măi hoţomano, chestiile astea sunt personale, cum să ţi le zic aşa, în public, am zis şi eu, ca idee....si există o tipologie, dar habar nu am cum s-o descriu (in cateva cuvinte).
Măi dulceață, nu mă fă "hoțomană".Mă supăr repede când cineva mă face într-un fel sau când mi se spune să tac.
Dă-mi un mesaj privat.
Zi tu prima, ce fel de baieti preferi, nici nu mai stiu ce intrebare am pus, cum s-o fi ajuns la discutia astaaa...
Bubiko întreabă: