Asculta bine, nu anunta politia, in caz contrar iti poti lua adio de la el!
Vreau 1 milion de dolari intr-o servieta, pe care sa o lasi la intrare pe TPU.
Mai vreau un elicopter cu pilot pregatit sa decoleze si cel mai important vreau sa nu fiu urmarit!
http://i.imgur.com/74CKA6g.png
... se pare că voi rămâne fără un deget toată viaţa.
Defapt...nu este chiar asa.
Am pierdut degetul cand am venit sa cer recompensa... oricum NU ANUNTA POLITIA!
Decât să dau 1 milion de dolari pe degetul meu, mai bine îmi iau 1 milion de gogoşi, dooh.
De 1 milion de dolari iti iei mult mai multe gogosi decat ai puta gasi in Paradis, dar gandeste-te la degetelul tau, care este singurel, la 2 metri sub pamant,o da l-am gasit,si nu-ti face griji,nu e mort, e intr-un beci, dar haide te rog eu gandeste-te mai bine!
Nemernicul de deget s-a apucat sa-mi umble pe la rezervele din beci si nu am unde altundeva sa il tin.
Putem negocia, nu mai vreau un milion de dolari vreau gogosi, mi-ai facut pofta si de asemenea imi vreau rezerva din beci inapoi!
Dacă la 1 milion de dolari nu eram sigură... gogoşi nu o să îţi dau Ni-CiO-dA-tĂ!
Îţi umblă la rezervele din beci? După beutură? Oare cu cine o semănă?
Nu cu mine
Îți dau un milion de dolari dacă tu îmi dai un miliard de dolari.
Ești de acord?
Pana aici!
S-a zis cu degetelul tau! De fapt, daca ai sa astepti vreodata un copil sa stii ca s-ar putea sa ai surpriza de a primi de la doamna Barza un degetel!
Peste drum de mine si-a facut cuib, daca reusesc sa-l fac sa-si dea drumul de butoiul meu il duc noii mele vecine!
Îţi dau 1 leu, vrei?
* ţi-iei şi tu o gogoşă *
Nţ, nţ, nţ.
Nu mai fac afaceri.
De acord!
E numai al tau, de fapt sunt!
Nu stiu cum sa-ti spun dar cu timpul la mine in beci s-au adunat mai mute victime, si ce sa spun se pare ca s-au cunoscut deja!
I-ai pe toti!
http://i.imgur.com/qroRL56.jpg
De acum ma reprofilez, jur ca fur doar nasuri!
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Puteai sa-l arunci in cap unui caine sau unui om
Vorbesc serios!
Chiar am găsit unul
Uita-te stanga dreapta sa nu te vada nimeni ia-l si fugi la targ!
Țil trimit online
Mersi!
anonim_4396 întreabă:
Unbreakable întreabă:
Fuck Googăl. Ask me! întreabă:
Julyly2089 întreabă: