Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Puteai sa-l arunci in cap unui caine sau unui om
Uita-te stanga dreapta sa nu te vada nimeni ia-l si fugi la targ!
Asculta bine, nu anunta politia, in caz contrar iti poti lua adio de la el!
Vreau 1 milion de dolari intr-o servieta, pe care sa o lasi la intrare pe TPU.
Mai vreau un elicopter cu pilot pregatit sa decoleze si cel mai important vreau sa nu fiu urmarit!
http://i.imgur.com/74CKA6g.png
Defapt...nu este chiar asa.
Am pierdut degetul cand am venit sa cer recompensa... oricum NU ANUNTA POLITIA!
Decât să dau 1 milion de dolari pe degetul meu, mai bine îmi iau 1 milion de gogoşi, dooh.
De 1 milion de dolari iti iei mult mai multe gogosi decat ai puta gasi in Paradis, dar gandeste-te la degetelul tau, care este singurel, la 2 metri sub pamant,o da l-am gasit,si nu-ti face griji,nu e mort, e intr-un beci, dar haide te rog eu gandeste-te mai bine!
Nemernicul de deget s-a apucat sa-mi umble pe la rezervele din beci si nu am unde altundeva sa il tin.
Putem negocia, nu mai vreau un milion de dolari vreau gogosi, mi-ai facut pofta si de asemenea imi vreau rezerva din beci inapoi!
Dacă la 1 milion de dolari nu eram sigură... gogoşi nu o să îţi dau Ni-CiO-dA-tĂ!
Îţi umblă la rezervele din beci? După beutură? Oare cu cine o semănă?
Nu cu mine
Îți dau un milion de dolari dacă tu îmi dai un miliard de dolari.
Ești de acord?
Pana aici!
S-a zis cu degetelul tau! De fapt, daca ai sa astepti vreodata un copil sa stii ca s-ar putea sa ai surpriza de a primi de la doamna Barza un degetel!
Peste drum de mine si-a facut cuib, daca reusesc sa-l fac sa-si dea drumul de butoiul meu il duc noii mele vecine!
De acord!
E numai al tau, de fapt sunt!
Nu stiu cum sa-ti spun dar cu timpul la mine in beci s-au adunat mai mute victime, si ce sa spun se pare ca s-au cunoscut deja!
I-ai pe toti!
http://i.imgur.com/qroRL56.jpg
De acum ma reprofilez, jur ca fur doar nasuri!
anonim_4396 întreabă:
Unbreakable întreabă:
Fuck Googăl. Ask me! întreabă:
Julyly2089 întreabă: