| giuly a întrebat:

Am invatat ca in viata cel mai important este...
(continuati voi)

Ma simt asa de tru cand pun intrebari stupide! b-)

23 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Am invatat ca in viata cel mai important in viata este sa nu arati _! _ la director cand el se uita la tine...

Apache
| Apache a răspuns:

@giuly si postarea videoului pe youtube...

| Bya132 a răspuns:

.să mergi la budă

| Kazimir a răspuns:

...sa scoti flacari pe fund big grin

| Kazimir a răspuns:

@giuly ma mai gandesc ^^

| giuly explică:

Apache,
ca sa nu mai zicem de spectacolul de streaptease de pe masa din cancelarie...

| giuly explică:

Kazi, iti dau eu mentosanele si cola, dar trebuie sa-mi promiti ca ma iei si pe mine pe luna (si fara sotie)... laughing

| giuly explică:

Andra, cine palaria camilei mai e si aia? straight face

| pinguinuVerde a răspuns:

Să te c*ci la budă împrăştiat şi să n-ai hârtie. T, A

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Tigara de dupa.

| Elena1234456 a răspuns:

Sa te ridici atunci cand cazi

Răspuns utilizator avertizat
| BastetReloaded a răspuns:

Sa ai bani la tine cand vrei marijuana

Răspuns utilizator avertizat
| Enigmă a răspuns:

Sa ai 5o de bani la tine cand te scapa ca sa nu faci in boscheti langa unicornu' ala ciudat care se minuneaza de cat de mult poate intra in curu ala mic.
nu?

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Mhn24

si pentru mine, sotul meu, Chuck Norrisbig grin

[apropo, m-am intors, so nu mergeau tastele dsi mergea doar mouse-ul am vazut toate intrebarile stupide si mi-a fost asa de ciuda ca nu pot sa raspund si sa rad si am dat cu pumnu'n tastatura si minuuune, s-a rezolvat.Soooo Ciuf ii aici[partyy]]

| Bixx a răspuns:

Am invatat ca in viata cel mai important este...sa nu pui in dulapul dirigintei 50 de foi cu "pericol de molipsire: Cretini in dulap" :-s

| JustMelavJustMe a răspuns:

Am invatat ca in viata cel mai important e ...sa ajungi destul de nebun astfel incat sa te dai cu capu; de toti peretii si sa fii considerat 'intreg' sau doar sa-i intreci glumele lu' vacaritza aia de pentru TPU giuly parca...sau ceva.nu stiu straight face.

| andragrigoras2000 a răspuns:

Sa te amuzi de cineva .urmeaama.eu personal ma amuz de un om stii cum il cheama? sunt sigura ca il cunosti. cred ca stai lipiti unul de altul:madamegiulylaughing

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

Am invatat ca in viata cel mai important este sa tragi apa la veceu O.o

| baru a răspuns:

Sall. Fericire este langa tine. Nu trebuie sa o cauti. Doi: Traieste fiecare clipa de parca ar fi ultima. Trei: Incearca sa traiesti, acum si aici. Pa!

| Armyanka a răspuns:

Daca tu te simți "Tru"când pui întrebări stupide...ce sa mai zicem de FrumoasaCaUnVisDeZiciCaEunCosmar?

| Leon a răspuns:

Sa fii destept si fara frica

Întrebări similare