anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, vecini mei ies de dim pana seara si asculta manele, si pe la pranz mai baga si jb, si se aude in tot blocul.
cum as putea sa i opresc?
funda la cea mai traznita idee
T/A

Răspuns Câştigător
| HepiBăluns a răspuns:

Le scrii pe usa ca se da un concert justin bieber in oceanu pacific, in deschidere cantand si salam...ei se duc 5 saptamani, iar tu ai timp sa le dai foc la casahappy

15 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Baga Megadeth la maxim.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Fale un sex oral si poate le trece!

| Loveis4free a răspuns:

Arunca tuica pe ei. Daca sunt manelisti inseamna ca incep sa se linga unu pe altu pana se topesc si scapi

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Ii pui sa asculte house/rapp

| DudăIamPanda a răspuns:

Arunca apa fierbinte pe ei. :-D

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da cu vaselina pe banca. Asta ca gluma. Mai serios: fa o reclamatie la politie. Nu au voie sa tulbure linistea publica nici in miezul zilei.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Nu merge tot timpul, din pacate. Vara asta m-au terorizat si pe mine cu activitati de genul. Insa tipii aveau pile la politie. In plus, unii vecini care le-au atras atentia politicos si-au gasit a 2-a zi cauciucurile taiate la masina. N-au voie sa tulbure linistea publica, insa ei n-au educatie in aceasta directie.

| NeverAlone a răspuns:

Baga metallica 24 din 24.

| LikeARollingStone a răspuns:

Arunci un bilet sub usa in care scrii: ''Daca mai puneti manele si JB va dau foc la casa cand sunteti plecati!''
Si daca nu inceteaza pui bilete si mai infricosatoare worried...

| αηdяεy a răspuns:

Asculta muzica ta preferata pe volum maxim. Eu asa fac cand vecinu' de langa mine asculta populara (x_x)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am un raspuns, insa am o rugaminte. Daca gaseti metoda care da rezultate, te rog sa mi-o comunici si mie ca si eu sunt in aceeasi cauza. Macar tu esti "fericita". Auzi doar manele. La mine chestia e combinata: manele, polulara si alte tampenii la maaaxiiiiiiiim, din 2 apartamente de la blocul vecin. Asa, de diversitate.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

La tine e mai simplu. Du-te si ia sigurantele si fugi. Poate se arde aparatura si gata. Daca totusi te prind ai incurcat-o "electric". laughing

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

E o idee excelenta. Nu m-am gandit la asta. Mersi mult de tot. laughing

| Primo a răspuns:

Pune si tu ceva muzica rock tare la maxim sa le complexezi manelelelaughing

| BaneasaVlad a răspuns:

1. Ii poti acoperi cu Cannibal Corpse, Bloodbath sau ce vrei tu.
2. Dai petrecere si nu te mai intereseaza muzica lor
3. Suni la politie...