Le scrii pe usa ca se da un concert justin bieber in oceanu pacific, in deschidere cantand si salam...ei se duc 5 saptamani, iar tu ai timp sa le dai foc la casa
Da cu vaselina pe banca. Asta ca gluma. Mai serios: fa o reclamatie la politie. Nu au voie sa tulbure linistea publica nici in miezul zilei.
1. Ii poti acoperi cu Cannibal Corpse, Bloodbath sau ce vrei tu.
2. Dai petrecere si nu te mai intereseaza muzica lor
3. Suni la politie...
Arunca tuica pe ei. Daca sunt manelisti inseamna ca incep sa se linga unu pe altu pana se topesc si scapi
Arunci un bilet sub usa in care scrii: ''Daca mai puneti manele si JB va dau foc la casa cand sunteti plecati!''
Si daca nu inceteaza pui bilete si mai infricosatoare ...
Nu merge tot timpul, din pacate. Vara asta m-au terorizat si pe mine cu activitati de genul. Insa tipii aveau pile la politie. In plus, unii vecini care le-au atras atentia politicos si-au gasit a 2-a zi cauciucurile taiate la masina. N-au voie sa tulbure linistea publica, insa ei n-au educatie in aceasta directie.
N-am un raspuns, insa am o rugaminte. Daca gaseti metoda care da rezultate, te rog sa mi-o comunici si mie ca si eu sunt in aceeasi cauza. Macar tu esti "fericita". Auzi doar manele. La mine chestia e combinata: manele, polulara si alte tampenii la maaaxiiiiiiiim, din 2 apartamente de la blocul vecin. Asa, de diversitate.
La tine e mai simplu. Du-te si ia sigurantele si fugi. Poate se arde aparatura si gata. Daca totusi te prind ai incurcat-o "electric".
Asculta muzica ta preferata pe volum maxim. Eu asa fac cand vecinu' de langa mine asculta populara (x_x)
E o idee excelenta. Nu m-am gandit la asta. Mersi mult de tot.