| miha96 a întrebat:

m-am saturat de faptul ca devenim mai singuratici, nepasatori..de ce se intampla treaba asta? cel mai definit raspuns are o fundita

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Mmm chestia asta cu singuratatea nu e general valabila. poate daca privesti din prisma unui om cu o oarecare inteligenta peste medie (imaginata sau reala). Neavand subiecte de interes de acelasi nivel intervine izolarea.
Nepasarea vine din educatie (dupa parerea mea sursa tuturor problemelor).
Am avut ocazia sa vad cum se face educatia in alta tara. eu am fost in Danemarca 5 luni. Inca de la gradinita copii sunt educati ce inseamna spiritul civic, responsabilitatea, bunul simt, etc. In felul asta ei devin solidari unii cu altii, si nu isi dau in cap cum isi dau astia de la noi.

Nepasarea se naste din prostie. si viceversa. e ca faza cu oul si gaina.

12 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Lumea din jurul nostr ingheata cu fiecare secunda. Suntem ca un ceas care ar vrea sa stea in loc, dar continua sa functioneze chiar si atunci cand e stricat, si de aici e problema.
Dragostea. Dragostea dispare, si raul apare. Daca se strica ceasul nostru, ne stricam si noi, si nu mai putem simti fiorii dragostei, ci tot ce nu apartine acestei lumi.
Omenirea ar fi mult mai buna si mai frumoasa daca ar exista cat mai putina ura, si iubirea ar tainui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ţi-aş răspunde dar mi-e prea lene să scriu atâta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te și papă înghețată, trece.

| miha96 explică (pentru anonim_4396):

Sa il iau ca pe un raspuns? Sau e doar o simpla aroganta?

| anad a răspuns:

Suntem prea plini de noi, de slava desarta, de putere, de vanitate, de orgoliu, trufie, dispret ca sa mai avem loc si pentru compasiune, iubire, mila, generozitate, bunatate, moralitate. Am taiat puntile care ne uneau sufleteste.

| neca a răspuns:

Probabil sti raspunsul la intrebare asa ca fa-ti putin timp sa reflectezi asupra personalitati tale, ce vrei de la ''prieteni'' ce asteptari ai dela tine insuti. chesti din astea

| neca a răspuns:

Sau poate esti pur si simplu introvertita

| suităr a răspuns (pentru miha96):

Nu e aroganță nici pe departe.
Așa-i viața la Trivia/Amuzante.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om este liber să fie cum doreşte. Şi în urmă cu 100 de ani erau oameni care doreau să fie singuratici sau care nu puneau mare preţ pe ce se întâmplă în societate, nu e ceva de modă nouă.

| miha96 explică (pentru suităr):

Am gresit categoria, asta e, dar daca nu are un raspuns corect pentru intrebare la ce imi arunca un raspuns tampit? Pe bune incetati sa va bagati aiurea, eu am cerut doar o parere despre lucrul asta

| Seducatorul a răspuns:

Asta e cel mai DEFINIT raspuns.