Este un filmulet simpatic pe youtube cu o fetita care plange dupa acest oarecare. Intra si cauta o sa razi garantat. Fetita aia chiar sufera dupa el! Si are cam 3-4 ani.
Acum serios.de unde crezi ca stiu ei un astfel de raspuns? e prea greu pentru ei.trebuie gasita una mai simpla...stiu eu:cate oua fac gainile pe luna?
@DeeDee, cand am fost eu pe luna nu am vazut nici o gaina acolo. Deci zero
@cristacheceliute, deci, 3+3-3*(100/100)=ghici... Si asta fara sa fiu fan Justin Bieber
@roby67 daca nu esti fan nu dau fundita, si oricum esti prea mare pentru astfel de probleme
Scz cine e Justin Bieber? cumva e de pe la disney channel? scuze ca nu stiu:-s
Deci @andreea merita fundita pentru ca "ne-a rezolvat" problema si e si fan Justin Bieber.eu nu o merit ca nu sunt fan
Andreea ne-a rezolvat dilema. Dupa cum a spus si DeeDee. Asteptam acest raspuns ca sa pot da fundita, sunt absolut convins ca esti cel mai mare fan dintre cei de aici, andreea
Il urask pe asa zisul justin bieber ~x(... nu stau prea bine cu matematica dar eu cred ca sunt 3 min
Dar dc a castigat andreea ca rasp corect este 3 min pentru ca fiekrui pisica ii trebuie 3 min sa manance un soricel si daca sunt 100 l trebuie 3 min... logic
Loool. Cum să mănânce în 100 de minute? Ce aveţi în cap? ). Dacă trei pisici mănâncă trei şoareci în trei minute înseamnă că o pisică mănâncă un şoricel în trei minute. 100 de pisici mănâncă 100 de şoareci tot în trei minute, logic.
Eu sunt fan justin biber si raspunsul este 100min deoarece tu ai spus ca 3 pisici mananca cate 3 soareci intr-un minut inseamna ca fiecare pisica mananca un soarece intrum minut si daca spui 100 de pisici in cat timp mananca 100 de joareci inseamna ca o pisica are joarecele ei si fiecare mananca joarecele intr-un minut asa ca raspunsul este 100 si am dat si explicatia raspunsului asa ca sa stiti sunt un mare fan justin biber