N-am mai deschis televizorul de la sarbatori, cand am avut niste musafiri...
Pe bune.
Anul trecut obisnuiam sa ma uit pe la 7 dimineata la stiri, timp de vreo 5 minute-asa, inainte sa ies pe usa; acum le mai caut pe net putin si-atat.
Povestea e lunga, dar cred ca ai inteles ideea...
Dar mi se pare interesant ca tu te uiti la Formula 1...
Ai si seara de poker, nu-i asa?
Nu, jocuri de carti nu stiu.
La F1 m-am uitat cativa ani fara sa pierd vreo cursa... acum nu ma mai uit dar urmaresc rezultatele
In schimb nu pierd Le Tour!
Si cam atat cu sportul
Cu fuiorruuuuu!
Cam slabuta intrebarea asta, asa ca-ti dau un 4, 9 tras de par!
Intrebarea mea are un mesaj ascuns, ca sa zic asa...
Ieri mi-au sters fetele niste raspunsuri in care ma borfaiam cu unu` pe-aici, si deci am vrut s-o dau la pace cu ele...
Vezi urmatoarea...
Am un 6 si-un 5, am notat - mersi frumos...
Domnisoarele Alexandra si Cristina te saluta si-ti multumesc pentru postare. Gentleman pana la capat, ne-nclinam!
Adevarul e ca in ziua de azi e destul de greu sa mai gasesti asemenea domni marinimosi, carora poti sa le reprosezi cel mult ca se uita la Formula 1.
Bine ca ne-ai redat increderea in umanitate, iti multumim! Aproape ca nu mai credeam in parchet, termopane si centrale.
Daca veneati cu juma` de ora mai devreme va dadeam voua fundita…
Pentru ca eu ori premiez un raspuns care-mi place, ori pe unu` in care sunt luat putin la misto…
Da` poate data viitoare aveti mai mult noroc.
Referitor la faza de duminica, imi cam pare rau ca am dat raspunsurile alea nesimtite, dar omu` se tot roaga de mine de vreo 2 luni sa-l injur un pic, asa ca am zis sa nu-l mai refuz si i-am facut pe plac…
Pana la urma si asta e tot un fel de gentilete, nu?…
Venerabilul întreabă: