anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu un mesaj pentru domnisoarele Alexandra si Cristina…
Am vazut ca intrebarea zilei in oracol este daca am putea sa locuim cu un coleg/o colega de apartament; deci daca e vorba de fata care prezinta rochia TPU,o pot gazdui eu fara probleme, locuiesc singur in 2 camere,confort 1, parchet,termopane,centrala – tot ce trebuie…
Astept e-mail.Bani nu trebuie,e achitat tot; probleme nu vor fi – sunt un om serios, la 40 de ani, eu stau toata ziua in camera mea si ma uit la Formula 1 pe eurosport si in rest dorm.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prea puţine camere. Că rochiei îi trebuie o cameră separată, specială, liberă, în care să fie depozitată.

8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ah, ieri a fost etapa, da? am uitat sad cine a castigat?
big grin

| JubiTheRipper a răspuns:

Seems legit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

N-am mai deschis televizorul de la sarbatori, cand am avut niste musafiri...
Pe bune.
Anul trecut obisnuiam sa ma uit pe la 7 dimineata la stiri, timp de vreo 5 minute-asa, inainte sa ies pe usa; acum le mai caut pe net putin si-atat.
Povestea e lunga, dar cred ca ai inteles ideea...
Dar mi se pare interesant ca tu te uiti la Formula 1...
Ai si seara de poker, nu-i asa?

| Seducatorul a răspuns:

Cu fuiorruuuuu!
Cam slabuta intrebarea asta, asa ca-ti dau un 4, 9 tras de par!

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, jocuri de carti nu stiu.
La F1 m-am uitat cativa ani fara sa pierd vreo cursa... acum nu ma mai uit dar urmaresc rezultatele happy
In schimb nu pierd Le Tour!
Si cam atat cu sportul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seducatorul):

Intrebarea mea are un mesaj ascuns, ca sa zic asa...
Ieri mi-au sters fetele niste raspunsuri in care ma borfaiam cu unu` pe-aici, si deci am vrut s-o dau la pace cu ele...
Vezi urmatoarea...
Am un 6 si-un 5, am notat - mersi frumos...

| TPU.ro a răspuns:

Domnisoarele Alexandra si Cristina te saluta si-ti multumesc pentru postare. Gentleman pana la capat, ne-nclinam!

Adevarul e ca in ziua de azi e destul de greu sa mai gasesti asemenea domni marinimosi, carora poti sa le reprosezi cel mult ca se uita la Formula 1.

Bine ca ne-ai redat increderea in umanitate, iti multumim! Aproape ca nu mai credeam in parchet, termopane si centrale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

Daca veneati cu juma` de ora mai devreme va dadeam voua fundita…
Pentru ca eu ori premiez un raspuns care-mi place, ori pe unu` in care sunt luat putin la misto…
Da` poate data viitoare aveti mai mult noroc.
Referitor la faza de duminica, imi cam pare rau ca am dat raspunsurile alea nesimtite, dar omu` se tot roaga de mine de vreo 2 luni sa-l injur un pic, asa ca am zis sa nu-l mai refuz si i-am facut pe plac…
Pana la urma si asta e tot un fel de gentilete, nu?…