| CleverAdvisor a întrebat:

Am un prieten care are ca animal de companie un delfin pe care il tine in cada.Maine delfinul implineste 3 ani.Cam ce cadou ar trebui sa ii duc? Sugestii?

27 răspunsuri:
| qLoveSmileღ a răspuns:

Sincer, mi-am uitat rasul. happy

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Un peste de 5 kilograme, crede-ma nu o sa se mai uite la alte cadouri laughing

| GaBrYeLa18 a răspuns:

Buna! O minge sau ceva cu care sa se joace in apa ar fi foarte frumos! Dar daca vrei sa fie ceva maret gaseste-i o piscina in care ar putea sta delfinul ar fi mai mult ca perfect si prietenul tau te-ar tine minte crede-ma! Succes si la multi ani delfinului!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

O piscina gonflabila pentru delfin si un set de masti de gaze pentru familia prietenului tau care, probabil, pute infiorator daca, de 3 ani, n-a mai facut o baie!

| Quanah a răspuns:

Incetati sa puneti intrebari tampite. Un delfin are nevoie de miscare, de spatiu. Nu de o cada. Si tipul unde se spala? La lighean?!;-j

| CaptainEnigma a răspuns:

Prima varianta va fi o gluma:sa ii iei si delfinului o cada(de preferat un jacuzzi)
pai...le place pestele sau un ornament ca in mare la el acasa.

| vrabiuta a răspuns:

Zi sa-l redea naturi

| xRainyDay a răspuns:

Stupid.

| Dash a răspuns:

Buna, eu am raspuns la intrebarea asta doar ca sa vad daca pot scrie cuvantul NIGGER pe tpu...pt ca stiu ca sunt cateva cuvinte care nu sunt acceptate (ma intrebam daca asta e unul din ele).

| SilentByTheNight a răspuns:

Sa'l duci inapoi in ocean rolling on the floor))

| PotcaPădurii a răspuns:

N-ai haz. Taie-ti net-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare normal asa ceva. Mai mult il chinuie. Oamenii ca el trebuie rasi de pe fata pamantului.

| Musique a răspuns:

O conservă cu mâncare de delfini.

| xRainyDay a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nu vezi ce scrie sus?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru xRainyDay):

Ce scrie sus, scrie pentru ca intrebarea a fost mutata unde-i era locul. Eu am gasit-o la Conversatii!

| Polaris a răspuns:

Ieeei, delfinu' s-o născut în aceeași zi cu mine.

| LoveToHate a răspuns:

Si eu am un prieten care are un crocodil in casa, traieste ca intr-un habitat natural.I-a adus nisip, frunze(tot ce are nevoie un crocodil), iar cand vrea sa se duca sa faca baielaughing o i-a prin una din spatele casei si se duce la piscina(are piscina inchisa, deci nu e nici o problema iarna). Initial nu a stiut ca se face asa mare, tipul de la magazin i-a zis ca nu creste mai mult de 40 cm si acum are peste 3 metri.
De ziua lui am vrut sa-i fac rost de o pasare de aia care curata dintii crocodilului pluvian sau colibri(cred).
Prietenul meu mi-a zis ca nu vrea asa ceva pentu ca el foloseste o surubelnita pentu ai spala dintii.
Asa ca i-am cumparat niste carne de caprioara.happy

Tu poti sa-i cumperi niste mancare de, delfin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xRainyDay):

Pe mine nu ma intereseaza categoria, ci pertinenta si moralitatea intrebarii.

| iKeel a răspuns (pentru GaBrYeLa18):

Tu ţi-ai dat seama măcar că întrebarea este pusă la mişto?

| SongokuJR a răspuns:

Adui o delfinita gonflabila sigur o sa se bucurelaughing

| xRainyDay a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Deci şi "Conversaţii" e infestată?
Aduceţi spray-ul de gândaci!

| GaBrYeLa18 a răspuns (pentru iKeel):

Eu am gasit intrebarea la o alta categorie si am luat-o in serios...ce era sa fac sa-mi bat joc de om? Asta este! Si daca nu-ti plac raspunsurile mele nu te obliga nimeni sa te uiti!

NOname
| NOname a răspuns:

Un abonament la psihiatru - să-i treacă cheful de delfini imaginari.
Sau o cadă mai mare...

| iKeel a răspuns (pentru GaBrYeLa18):

Ai minţit jumătate din comentariu. Şi cum să nu mă uit, din moment ce îmi atrage atenţia?

| SiddoLOL a răspuns:

Da tu DAI bani!?!

| SiddoLOL a răspuns:

Tu dai BANI!?!?!