Buna! O minge sau ceva cu care sa se joace in apa ar fi foarte frumos! Dar daca vrei sa fie ceva maret gaseste-i o piscina in care ar putea sta delfinul ar fi mai mult ca perfect si prietenul tau te-ar tine minte crede-ma! Succes si la multi ani delfinului!
O piscina gonflabila pentru delfin si un set de masti de gaze pentru familia prietenului tau care, probabil, pute infiorator daca, de 3 ani, n-a mai facut o baie!
Incetati sa puneti intrebari tampite. Un delfin are nevoie de miscare, de spatiu. Nu de o cada. Si tipul unde se spala? La lighean?!;-j
Prima varianta va fi o gluma:sa ii iei si delfinului o cada(de preferat un jacuzzi)
pai...le place pestele sau un ornament ca in mare la el acasa.
Buna, eu am raspuns la intrebarea asta doar ca sa vad daca pot scrie cuvantul NIGGER pe tpu...pt ca stiu ca sunt cateva cuvinte care nu sunt acceptate (ma intrebam daca asta e unul din ele).
Ce scrie sus, scrie pentru ca intrebarea a fost mutata unde-i era locul. Eu am gasit-o la Conversatii!
Si eu am un prieten care are un crocodil in casa, traieste ca intr-un habitat natural.I-a adus nisip, frunze(tot ce are nevoie un crocodil), iar cand vrea sa se duca sa faca baie o i-a prin una din spatele casei si se duce la piscina(are piscina inchisa, deci nu e nici o problema iarna). Initial nu a stiut ca se face asa mare, tipul de la magazin i-a zis ca nu creste mai mult de 40 cm si acum are peste 3 metri.
De ziua lui am vrut sa-i fac rost de o pasare de aia care curata dintii crocodilului pluvian sau colibri(cred).
Prietenul meu mi-a zis ca nu vrea asa ceva pentu ca el foloseste o surubelnita pentu ai spala dintii.
Asa ca i-am cumparat niste carne de caprioara.
Tu poti sa-i cumperi niste mancare de, delfin.
Pe mine nu ma intereseaza categoria, ci pertinenta si moralitatea intrebarii.
Deci şi "Conversaţii" e infestată?
Aduceţi spray-ul de gândaci!
Eu am gasit intrebarea la o alta categorie si am luat-o in serios...ce era sa fac sa-mi bat joc de om? Asta este! Si daca nu-ti plac raspunsurile mele nu te obliga nimeni sa te uiti!
Un abonament la psihiatru - să-i treacă cheful de delfini imaginari.
Sau o cadă mai mare...
Ai minţit jumătate din comentariu. Şi cum să nu mă uit, din moment ce îmi atrage atenţia?
thelowe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: