Jur...prea tare intebarea si raspunsurile date) am ras 5 min incontunuu cand am citit rasp la intrebare.....de acum cand is trist doar citesc intrebarea asta si ras pana nu mai pot))
Te uitai la Dan Senzationescu in Direct si in reluare?
Stiam ca a disparut prin august...probabil si-a ales cu precizie ziua in care sa dispara
si eu am vazut...) vai de capul meu e mortal Diaconescu asta cu subiectele lui si ZERO tv-ul in sine e aberant, totusi e bine ca nu au chemat-o pe Naomi sa ii cante vesnica pomenire elodiei si pe Nikita sa cante Heal the World in memoriam)
Dar oare unde o fi Elodia? Intr-o conserva?.Si cred ca nu era fana MJ.Si cred ca cei 2 se intalnesc acum pe ascuns!
))) oooo cand au trecut 2 ani?))) sarmana elodia... oare unde o fi fugit
cum spune sh silvia crd ca si-a ales ziua in care sa dispara...adica daca il sarbatorim p michael sa saebatorim sh ziua in care a disparut elodia
Este numai in direct. in reluare nu. pentru ca DDTV l-a transformat in program de desene animale si filme )
A plecat elodia si avem alte/alti maimutoi acum domnu Naomi:)), nikita magda ciomag apropo am gasit un joc cu elodia :)) http://www.e-scoala.ro/games/elodia.html
DaciaRomania întreabă: