| DaVà a întrebat:

Asta dovedeste cat de smecher e Cheloo:)

http://i.imgur.com/9v1bK.png

20 răspunsuri:
| Aneurysm a răspuns:

1. Asculti muzica de ****.
2. Nimic nu e amuzant.
3. 9gag...pe bune? __.

| Magnifico a răspuns:

Da laughing

| Ţăpeşu a răspuns (pentru Aneurysm):

Paraziţii sunt mai buni decât justin bieberusd tău, îmi permit să-i greşesc numele totuşi, pe 9gag mai sunt şi lucruri originale.

| Aneurysm a răspuns (pentru Ţăpeşu):

In afara de glume de "cum ma masturbam si apoi am ejaculat" nu-i nimic original -__-
Si ascult numai rock, so go kindly and fu[]ck yourself...

| Ţăpeşu a răspuns (pentru Aneurysm):

Ba nu... Mai sunt şi altele.

| Deny1333 a răspuns:

Cheloo e şmecher şi fără dovezi, dar faza e epică.

| rolfenstein a răspuns (pentru Aneurysm):

Daca eram chirurg, uitam in tine, ceasul meu cu cuc, patentul si un cutit de paine whistling

| DaVà explică (pentru Aneurysm):

Se putea sa nu asculti tu rock? Nici nu ma gandeam ca poti asculta altceva...toata lumea asculta rock, dar putini sunt rockeri.Si nu e nevoie sa te iei de genul meu de muzica, doar pentru ca tu ""asculti rock"". Observa ca am pus doua perechi de ghilimele, sa fie subliniat faptul ca tu asculti rock.

| TheDubstepMan a răspuns:

4 litere : EPIC.

| Musique a răspuns:

-un cont.

| Aneurysm a răspuns (pentru rolfenstein):

Incredibil frate. Esti o forma rara de inteligenta. I'm sirius, as Black man...
Stii, ar trebui sa scrie astia carti despre tine, dupa felul tau cum bagi ceasuri in oameni care nu merita viata sau internet...Esti destept, trebuie sa te fi nascut cu inca un creier si un singur mesaj mai am: se vede ca s-a ales praful de site-ul asta -___-

Apache
| Apache a răspuns:

Doar pentru ca a raspuns la un comentariu pe contul lui asta nu il fac neaparat,, smecher,,
mai degraba il face non-comercial...si chiar daca nu ma rup cu parazitii, e de apreciat sincer

| jolidon a răspuns (pentru Aneurysm):

Daca eram pompier ardeai ca sobolanu' in casa laughing)) ia sa te vad ce mai zici?laughing esti pilaf copilule

| Aneurysm a răspuns (pentru jolidon):

Daca eram eu, taceam si-mi vedeam in continuare de Fuego happy

Pai se pare ca nu prea iti vezi de Fuegorolling on the floor melodia asta cu "daca eram" tocmai pentru ăştea ca tine e facutarolling on the floor) hai sa te ***. pa pa

| Aneurysm a răspuns (pentru jolidon):

Interesant nivelul inferior de cultura de pe aici. Asa sunteti toti?

Da, superiorulelaughing)Ai intrat in sfera inculturii, care ti-a perturbat pacea metalista din sfera ta superioara. Cu cine sa te aseman eu? Cu Luceafarul e binelaughing? Ma tem sa nu te jignesc totusi

| DaVà explică (pentru Aneurysm):

Nu frate...chiar nu suntem toti asa.Sunt si persoane normale pe aici, care stiu sa scrie si nu dau raspunsuri penibilestraight face
Ma simt groaznic ca vaca aia s-a bagat...crede-ma,nu suntem toti asa, crede-ma!

| Aneurysm a răspuns (pentru DaVà):

Te cred, omule. Sorry for za stupid part of mi, oricum i-am dat ignore tipei oh go on

| InsartIuzarneimHiar a răspuns (pentru Aneurysm):

Fuego? Ala canta stupid... Mai bine mori, deci... GRANADA!

Întrebări similare