| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Asta e extreem trolling sau chiar e pe bune?
http://i.imgur.com/ksXho.jpg

15 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Nu, nu e extreem trolling, e doar trolling.
Ca sa fie extreem trolling trebuia sa spuna ceva de genu: ''salut obsedati de...'' gasea ea ceva.

| Foxie2 a răspuns:

Fake...cum poti sa inghiti un melc cu tot cu cochilie sau sa nu-l vezi in pahar? oricum ar fi murit inecat in coca-cola sau strivit.

| doarEu001 a răspuns:

Nu mai e nici macar trolling.pentru ca astfel de intrebari deja au devenit boring.adica nu stiu pe mine una ma lasa recestraight face sunt doar copii care se plictisesc si incearca sa se amuze povestind intamplari S.F. si punand intrebari tampiteoh go on

| Bitzy a răspuns:

Trollinglaughing
O persoană ar fi mers la medic.
Un troll ar pune întrebare pe TPU.

| Ţepeşu a răspuns:

Well, coca cola e folosit pentru indepartare ruginei si poate distruge orice fiinta care intra in contact cu aceasta, daca sta prea mult timp acolo. Si ar fi ramas o bucatica de cochilie doar si o substanta gelatinoasa. Si nu e extrem trolling. Daca era trebuia sa scrie si de ce a ramas melcul in 3, 14zda si cochilia in fund, sau cum a zis Christyan, dar na, ar fi fost raportata imediat.

| Musique a răspuns:

2 in 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori e proasta ori extra proasta. Eu nu pot vedea ce are cac*atul ei cu dragostea/sexul. E extreeem trolling. Ar trebui sa le dam foc cat mai repede, ca sa nu se infecteze tot universul cu prostia lor, mai ales ca ea deja a dat nastere unui mostenitor de vreo doua ori mai idiot decat ea straight face.

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Ce.am citit?straight face

| Nuvăsufăr a răspuns:

Prima dată am râs cu lacrimi.
După am realizat că e adevărat şi am început să plâng pe bune.
straight face

| Pralină a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

E trolling dude, nu e nimic adevarat.

Cred...

Somebody help me!

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru Pralină):

Vei fi foarte surprins că multe cazuri chiar sunt reale. Nu ştiu dacă mai rezist.

Surprinsa*
Stiu, dar asta cu melcul e prea exagerata, oricum daca chiar s-ar intampla, un troller ar sta pe TPU sa puna intrebare s-o faca cat mai penibila, un om normal ar merge la un doctor -__-
Sau doar eu gandeam asa?

Surprinsa*
Stiu, dar asta cu melcul e prea exagerata, oricum daca chiar s-ar intampla, un troller ar sta pe TPU sa puna intrebare s-o faca cat mai penibila, un om normal ar merge la un doctor -__-
Sau doar eu gandeam asa?

-later edit-
Tu esti in avatarsmug?

| Cristianne a răspuns:

Trolling level: over 9000.

| 0rlando a răspuns:

Nu e trolling, e prostie pură. Ăsta mai are o povestioară cu lasagnia lu' tacsu... îi recunosc stilul laughing