Pai, m-am gandit ca nu prea am o viata, si stau ca un zombi in fata calculatorului, si am vrut sa ma integrez in lumea reala, dar parca regret ca am vrut sa plec. Ma simt cam ciudat acum, Depress a avut o stare ciudata, am vorbit cu ea, si ma simt rau, ca am facut-o sa se sperie, cu toate ca nu credeam ca va fi afectata asa rau. Ma simt prost, am spus si chestii. Sunt asa un copil stupid uneori.
Eu am plecat, dar nu știu de ce naiba, că doar nu învăț 24/24.
După cum vezi, mai intru seara.
La fel poți face și tu. Nu te obligă nimeni să stai toată ziua pe TPU. Ieși pe-afară și "integrează-te în lumea reală", iar când ai chef, stai pe TPU.
Dacă însă vrei să pleci, fă ce vrei, îți garantez că toți o să te uite într-o săptămână, n-are rost să faci caz din asta.
Numa bine.
Stiu ca ai dreptate, ca o sa uite de mine repede, ca nu-s importanta, doar am vrut sa-mi iau adio, dar parca nu pot. NU am prieteni, deci nu cred ca ma integrez prin nimic. seara, pot sta seara, dar cand nici ziua nu am ce face, tot intru, dar nu conteaza, lasa, ma simt prost ca am spus toate chestiile...nu conteaza.
Nu e vorba de uitat aici, normal ca nu va plange nimeni, doar ca am format aici un grup, eu is mai nou dar incerc sa ma integrez. Faci parte din ceva, chiar daca acel ceva e virtual, e un site dar noi suntem fiinte, suntem reali. Si practic tu esti miezu la aceasta categorie.
Ai dreptate, suntem un grup, dar nu spune de mine ca sunt "miezul". nu-mi place. nu ma simt cu ceva mai importanta sau deosebita, cu nimic.
Pai tu esti conducatoarea categoriei, adica esti mai populara, oricum sper ca de maine sa ne recuperam certurile.
O sa-mi lipsesti ciocolatico.
Mă enervezi.
Termină.
Ce moartea faci?
Sa nu faci asta. Te rog eu mult.
de fapt, asta bănuiesc că voi face, am motivele mele
dar ce ai de gând să faci? dacă încerci să glumeşti cu noi, opreşte-te aici până nu-şi taie vreunu' venele
Cum sa te uit, eu te-am adus aici. nu te prea scriu, ca nu prea interactionam.
Lorenaaaa, nuuuuu! Te rog, nu pleca! Te implor! Spune-mi te rog ca este o gluma!
Ok, deci... Stiu ca ți-am spus niste lucruri nu prea ok, care ar putea fi un motiv al plecării tale. E normal sa fii pusa on centrul atenției pentru ca esti cea mai activa, cea mai amuzanta si te înțelegi bine cu toți. Gelozia si sa vreau sa fiu in locul tau m-au făcut sa zic acele cuvinte, pe care după le-am regretat mult. Îmi pare foarte rău!
Drumul tau la T/A si pe TPU nu s-a încheiat inca. Noi avem nevoie de tine, ce ne facem fara tine si fara glumele tale? Categoria nu va fi deloc la fel fara tine! O sa fie suuuuper boring! Mereu când întru pe TPU ma întreb "Oare ce întrebări a mai pus Daisuki?". Daca nu tu, cine de mai povestește ce i s-a intamplat zi de zi?
Ești o fata super, Lorena. Țin la tine. Sper sa ajungi pe undeva prin Japonia
P.S. Din ce motiv pleci?
Nu vreau sa fiu in niciun centru al atentiei, ca ma simt prost, si citeste raspunsul pe care i l-am dat lui sleep, scrie acolo.
Acum cand am vrut sa pun un link cu vocea mea.
O sa ma retrag si eu curand.
Daisuki, asta a sunat ca si cum ti-as spune "te iubesc", da nu asta vreau sa zic, te salut, aceasta categorie va avea mai putine intrebari.
Sincer... nu te cred ca pleci mincinoaso. Instinct killeresc.
Si tu? De ce?
Macar acum sa spui ceva de ramas bun. Astept link-ul.
Incetati odata.
Nu pleaca nimeni si punct.
Atunci sa renunti cand voi pune eu link-ul.
Pai anul asta imi continui scoala, plus ca am si momentele mele de melancolie si nu vreau sa stric nimanui buna dispozitie.
Dar nu strici nimanui.
Stai linistit.
Ramai.
Nu mai plecati.
Eu mai raman o vreme, lasa-ma pe mine, nu sunt eu cel care pleaca acum.
Nu las pe niciunul.
Nici tu nu ai sa pleci.
Sincer pana acum ma enervai ca tot puneai intrebari lungi si nici nu radeam, dar acum ca vrei sarenunti nu-mi cam place. Mai ramai o luna sau doua sa plecam deodata.
Nu. Nu plecati niciunul.
Nici tu, nici ea.
Clar?
Promiti ca te certi cu mine in fiecare zi?
Promit promit.
Poate o sa raman, o vreme
Multumesc ca m-ai scris si pe mine. Chiar imi pare rau, dar eu cred ca ne minti.
Mai, categoria asta va fi acelasi lucru si fara mine. Mai am doar cateva minute de trait la aceasta categorie, dupa care o sa ma sting usor.
Ce s-a intamplat? Ce ai patit?
Nu, nu spun nimic despre probleme, ma simt prost sa cer sfaturi
Stiu ca nu am locul aici, dar ce ai patit? aici e trivia/amuzante. you know..amuzante. de ce ai vrea vreodata sa pleci din categoria asta?
Imi vei lipsi tare. *lacrima*
Stai. Eu nu sunt mentionata aici.
*grabs knife*
Nu pleca! ((
Cu cine ma mai distrez eu? Raman cu Micutul Killerici care este pus pe razboi impotriva mea! Cine mai lupta cu mine impotriva monstruozitatii de Killerici? (((
Unde te grabesti sa pleci?
DaciaRomania întreabă: