| Geanin a întrebat:

Astazi am sa va supun o poveste tristatonguerobabil stiti ca nu americanii au ajuns primii in univers ci rusii.Va dati seama? El este primul om care a vazut pentru prima data marginile pamantului, universul nesfasit! Primul om care a putut sa doveasca teoriile lui Galileo Galilei. Totul era fantastic! Dar a aparut un sunet:*PAM* *PAM* *PAM* *PAM* *PAM* *PAM* *PAM*Deja nu se mai oprea, devenea insuportabil. Sunetul nu avea pur si simplu nicio origine. Dar ce a facut cosmonautul rus? Deja nu mai putea sa se concentreze, sunetul era prea deranjant. Astfel a tranformat sunetul:*PAM* *PAM* *PAM* *PAM* *PAM* *PAM*... in muzica.Vedeti? Nu se mai aude! Asa este si singuratatea, unii ne nastem sa ramanem singuri. Doar ne facem vise ca n-o sa mai fim singuri. Transformam zgomotul in muzica, ne inchipuim ca nu suntem singurii, dar de fapt nimeni nu ne poate ajuta, asta a fost destinul...Si oare ce era acel sunet? *PAM* *PAM* *PAM* *PAM*Erau bataile inimii! Inima fiindu-i singura prietena...Probabil ati auzit de existenta unui al doilea pamant. Poate acolo ne vom intalni cu persoana potrivita... poate

22 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Poate...ca nu

| VibeTrix a răspuns:

Mi-e lene sa citesc...crying(

| Geanin explică (pentru KamaSutra):

Chiar ai citit tot?

| KamaSutra a răspuns (pentru Geanin):

Da,de ce? straight faceNu trebuia?

Ba da! Dar cam repede. Adica am pus-o si deja mi-ai dat raspunsul...

| Croampa a răspuns (pentru VibeTrix):

Si mie

| Geanin explică (pentru Croampa):

Probabil cine n-a citit nici nu avea nevoie de ce scria acolo!

| KillMePlease a răspuns:

¿

| Geanin explică (pentru KillMePlease):

Bine macar ca ai raspuns! Sa-i fie cenusa usoara!

| KamaSutra a răspuns (pentru Geanin):

Citesc foarte repede happy

Si ce ai inteles din prostiile care le-am scris eu sus?

| KillMePlease a răspuns (pentru Geanin):

Să-i fie, să-i fie

| vaporwave a răspuns:

Am plansnu, n-am plans

| Geanin explică (pentru vaporwave):

Cata insensibilitate!

| vaporwave a răspuns (pentru Geanin):

Pentru ca e o poveste urata

| Geanin explică (pentru vaporwave):

Da! Poate e o poveste urata pentru niste persoane insensibile care se bucura de lumea materiala si care nu au intalnit sentimentul de boala, neputinta, depresie...Cum am mai spus:Lasa-ma in pace!

| vaporwave a răspuns (pentru Geanin):

Ok

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Eu cred ca tiganii faceau pam pam cu tigaile, tiganii au fost primii pe luna de fapt.

| Copac13 a răspuns:

Ma car sti cum il chema(iuri gagarin)

| syd2 a răspuns:

RUSSIA f*uk the world. I love russians.

| Geanin explică (pentru Copac13):

Nu numele conta!

| Copac13 a răspuns (pentru Geanin):

Ba da