Se intampla acum cativa ani, era o vara, luam bicicleta la alergat si ma intalnisem cu cineva, el era tot cu bicicleta, ne-am imprietenit imediat si am inceput sa ne plimbam pe strazi,, imi amintesc ca a vrut sa-mi arate nu stiu ce schema cu ea, sa mearga pe o roata, i-a sarit roata de pe fata si a cazut direct in bot ))))))) si acum ma umfla rasul cand imi amintesc
Am fost de curand cu o prietena pe deal la o fosta colega de clasa, chiar daca era ploios ud pe jos era totusi asfaltat, pietruit si totul a decurs ok.Cand ne-am intors inapoi ne-am hotarat sa mergem pe scurtatura ca stiam noi de cand eram mici un drum bla bla iar cand am ajuns acolo abia se zarea o carare mocirloasa prin care am hotarat sa mergem.Eu cu adidasi colega mea cu tenisi incercand sa ocolim molul fara speranta.Ea sa faca o gluma si-a scuturat picioru sa arunce molul depus si cu el ia zburat si tenisul si striga la mine sa il aduc inapoi.Eu cum m-am grabit sa il aduc am facut un pas mare iar in urma mea ramasese falnic adidasul m-am desechilibrat si am calcat in mol i-am dat tenisul colegei si ma sprijinit pana in jos la rau sa ma spal sa ma pot incalta la care un mos care rezema poarta zice "Hehe calul buiac ori orbeste ori schiopiaza"
paezi întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: