| asTaMiktzo0fo0liTa a întrebat:

Ati auzit? sau ati citit? justin biberon se lasa d cantat o luna:Olaughinglaughingva vine sa credeti?laughing funda la cel mai amuzant raspunswinking

10 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Spuse fana nr 1 al copilului cu nume pe care nu vreau să-l pronunț.
Mi-am dat seama după username, sweety.(asta ca să nu mai primesc zeci de mesaje în limbaj nedescifrabil)

| VacutzaRoscata a răspuns:

Nu-mi pasa

| lipitoOarea a răspuns:

Wow! in sfarsit, o minune! Dar, doar o luna?big grin. justinel biberonel nu o sa mai sperie cainii din tufisuri cu miorlaiala lui de pisica in calduri. Dar totusi imi pare atat de rau puppy dog eyes- abia ma angajasem la deratizare si imi cumparasem si ustensile de hingher doar pentru gaystin biberon. Daca acum nu mai miorlaie " oh, baby, baby, baby, oh" scarpinandu-se de purici nu o sa il mai gasesc ca sa ii pun scotch la gura sa taca. Nu imi vine sa cred, vecina de la 3 o sa ma lase in pace si o sa am un somn linistit.Am auzit ca jb locuieste in canal, deci sa tragem cu totii apa.

Sper ca te-am facut sa razi! big grin

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Pun pariu pe orice in lumea asta ca pe tine nu te deranjeaza asa de tare muzica lui precum spui tu pe acest site.

Inca o intrebare care nu merita raspuns.

| PrajituricaCuBomboneleColorate a răspuns:

Sa se lase de cantat nu-i indeajunssad
sa se lase si de viata!
*majusculeeee*

| CannbalCorpse a răspuns:

La cat il urasc pe pustiu asta!
As ramane fara cerneala la tastatura big grin
La cate am sa-ti spun; o3
Cand eram mica imi place biberonu, pe la 1-2 asa big grin (te-ai prins la idee) da acu nu laughing)

| Lummy a răspuns:

Doamne ajuta love struck

| draculainpersoana a răspuns:

Nu conteaza, eu nici nu-l urasc nici nu sunt inebunita dupa el, imi este indiferent deci bravo lui!

| XxLorexX a răspuns:

Nu am auzit asta, am auzit doar ca nu ii pasa de cei care il urasc, deoarece nici nu ii cunoaste si ca isi baga **** in parerile lor. :d

| TeeaBaang a răspuns:

Vaiiiii! Doar o LUNA!?! Eii bine trebuie sa traiesc luna asta din pliiiin!smug

Întrebări similare