| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a întrebat:

Aţi avut vreodată un test fulger la şcoală?big grin
Care a fost reacţia voastră?laughing
*Fundă *

Răspuns Câştigător
| karrry9999 a răspuns:

La romana primim aproape zilnic noroc ca unele sunt din carte si ne mai uitam peste ele in pauza.ne strangem toti si ne sfatuim dar tot nota mai mare de 8 nu ia nimeni.intra intr-o zi profu de istorie lucrare de control scoateti o foaie de hartie(p.s.:chestia e ca n-am invatat niciodata la istorie)norocul nostru ca dupa zice:ce m-ati crezut glumeam si eu cu voi. dupa s-a pus la catedra si sia scos laptopul din geanta(profu are vreo 26 ani) si ne-a zis sa facem liniste bineinteles ca noi ziceam ca mergem sa aruncam ceva la gunoi dar de fapt trageam cu ochiul la ce facea el. urmatoarea ora doamna de muzica vreo 27 ani vine sasta va dau lucrare de control daca nu faceti liniste si ne mutam noi mai multi in banca si stateam cu unul mai nebun si incepe ala:ce vrei ma pulifrici?
ssi au inceput toti sa rada si dupa domnul ce ne-a facut sa radem sa distrat pe coridor bineinteles a fost dat afara.noroc ca nu ne da teste fulger la mate ca...

38 răspunsuri:
| XxXxN0Sm0kIn6xXxX a răspuns:

Sa intamplat o singura data...Cand am auzit m-am ridicat, mi-am luat ghiozadanu si am plecat acasa
P>S> Profa na comentat nimiclaughing

| BeatriceMocanu a răspuns:

Am aproape in fiecare saptamana cate unul rolling on the floor)
Si reactionez foarteee urat, ma enervez incep sa tip sa comentez, bineinteles ca daca din cauza mea da acel test ma mentin calma si astept sa se crizeze alti din clasa rolling on the floor blushing
funda?:* pup

| RaZzorXz a răspuns:

Reactia mea straight face?

" Yeee, mi-o fost dor de un 2 =p~ "

| Corinastf a răspuns:

Pai pentru ca nu invat a fost nasol si am fost speriata pentru ca nu stiam aproape deloc si desigur am luat o nota mica norocul a fost ca profa este foarte buna si a trecut doar notele maribig grin

| Maela a răspuns:

smugsmugpai nu era o reaktie deosebita,incerkam sa cersesk cate un exercitiuu rezolvat de la colegii din stanga,dreapta, in fata, in spate

| myhaella_2045 a răspuns:

Pur si simplu, mi-a picat fata.si exact atunci nu invatam.e super naspa.dar de cele mai multe ori, aceste teste m-au ambitionat si invatam in fiecare ora.laughinglaughingrolling on the floor

| Adry_1174 a răspuns:

Wtf?

| ela_4410 a răspuns:

Da,am avut odata un test fulger.Am avut la biologie.Colegii mei faceau galagie, iar cand s-a sunat ne-a pus sa scoatem o foaie de hartie, iar peste 5 minute ne-a luat foile din fata.Dar nimeni nu a scris nimic.Cand am iesit din clasa aproape toti am injurat-o.Iar cand am mai avut biologie am intrebat-o daca ne-a adus testele iar ea a spus ca le-a aruncat deoarece nu vroia sa ne strice media tuturor.

| Nustiu_9258 a răspuns:

WTF! Nu am inv nimic, ce ma fac? ehh macar am caietul! cam asa a fost laughing