Exista metode mai utile ca doar Na! Suntem in secolul 21...
http://i590.photobucket.com/......1_1024.jpg
I never miss, my friend.
Da,dar mi-am amintit că Dumnezeu mă vede și nu îmi mai ia mami telefon de Crăciun.
Da, mi s-a intamplat acu' cateva minute cu un user nou borat.
Doamne fereşte! Normal că nu.
Am urât pe cineva atât de mult încât am vrut să îl văd mâncat de Shrek.
Da! Da din pacate persoana pe care o urasc cel mai mult ii sora mea...Off Dumnezeu ajuta-ma plizzz
Sunt persoane care ma enerveaza doar daca le vad moaca, chiar daca nu le cunosc
Faze de genul "Sper sa ai parte de o moarte violenta iar cadavrul sa-ti manance gandacii."
Buna ziua! Si credeam ca sunt singura))
Evident, toti uram pe cineva si ne imaginam fel de fel de ipostaze in mintea noastra. De exemplu: Sa se impiedice pe strada si sa se faca de ras, sa-i cada ceva in cap...nah, dar sa nu moara) Ca pana la urma vreau sa ajung in rai ) Si cred ca si tu vrei Vorba aia "roata se intoarce", poate nu ii vei bat tu un cui in cap, dar sigur altcineva va face asta) O zi buna sa ai si mai cumpara cuie ca nu se stie poate au nevoie altii)
Buna seara! Fiecare se exprima si scrie cum vrea, poate am exagerat, dar asta este parerea mea. O seara buna!
Nu am spus că nu ai voie să te exprimi cum vrei, dar devine cam deranjant să vezi atâtea emoticon-uri.N-am spus-o cu răutate, am vrut să îl iei ca pe un sfat.Scuze dacă te-am deranjat.O seară bună şi ţie.
Nu, nu m-ai deranjat, am inteles foarte bine si multumesc frumos.
Julyly2089 întreabă: