anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi, adica acum, in timp ce scriam si inca scriu la logicus, mi-am amintit de prea maritul meu prof de logica, ce ma calca pe nervi. Cand ne da sa argumentam o afirmatie, la toti trebuie sa comenteze ceva, sa adauge cate ceva, da' numai pe mine ma pune sa citesc de 2 ori. Si cand ma contrazice, pai ce, el ma crede proasta sa tac? Daca stiu ca e ca mine, pai ca mine e. Si ni se adreseaza cu "dumneavoastra" cu toate ca e un car de ani intre noi. Si profu de religie, imi zice el mie "cat ma superi tu pe mine, de ce nu vrei sa te duci la concurs?" ba sa ma lase in pace cu iconografia lui, ca nu-mi place sa pictez icoane, ii pictam si Capela sixtina, da nu icoane, si profa de istorie, cand se uita la mine si intoarce capul intr-o parte ca un papagal si spune " 2 va dau", de ce se uita la mine? I-am comentat la fiecare test, ca mereu mi-a scazut cu cate o sutime sau un punct. Si mi-a dat 8, dupa isi amintise ca mai am 1 punct, ca mi-a ramas datoare si mi-a taiat 8-ul si mi-a pus 7. Ce ma fac eu la anul, cu 3 ore pe saptamana si de la 13. Vai de viata mea. Voi cum o duceti cu profii.

48 răspunsuri:
| Suck a răspuns:

Mult, prost si fara rost ca de obicei.

| KillMePlease a răspuns:

,,tăceţi din gură că vreau să aud linişte"
,,te poftesc afară, băieţel"
,, dacă am zic ceva, ceva am zis! ca să fie clar!"
,, vă las corigenţi, puturoşilor"
,, sunteţi o generaţie de golani!"
,, ce-i cu limbajul ăsta la tine, păpuşel?"

| TiberiuFasole a răspuns:

Eu inainte faceam "razboaie" cu profesorii. Era interesant, adica erai implicat in scoala, te ajuta-i de alti profesori ca sa "supravetuiesti" etc, ca un joc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Ca tine stii? Mare, prost si fara rost in lume... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Cum, razboaie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Profii nu inteleg, adica, si ei au fost elevi.

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, ce jignit ma simt, lasa ca esti tu desteapta si ai un rol important in lumea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Zau? te-am facut sa te simti prost? In sfarsit Doamne, ca de cand ma chinui!

| LaughingKarima a răspuns:

Aia de spaniola e o idioata, mai are un pic si ne da detentie pentru ca respiram.
Proful de istorie e un bosorog care doar la mine se uita cand injura toata clasa. Profa de chimie, mai am un pic si o injur, parca numai eu fac ceva gresit din toata clasa, si imi scade din puncte aiurea "ca tu cu skateboard-ul stii sa te dai dar nu stii chimie" imi vine sa ii sparg ochelarii, la ea am cele mai mici note, numai 6 si 7. Bine ca nu am note mici de 6-7 la mate dar am la chimie, vai de pisica mea.
Aia de engleza asa niste momente de nebunie isi gaseste, ca si daca dau un creion unui elev "Karima, nu ma mai intrerupe. Lasa-ma sa imi fac lectia!" si eu sunt ceva de genul "nici macar nu m-am uitat la tine!"
Iti dai seama ce mult ii iubesc pe acesti profesori.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

Da' profii mei îs funny.
Mai ales profa de istorie. =]]
,, asta e a8a oră la mine, aşa că hai să ne suportăm unii pe alţii" :]]

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Te inregistrezi spunand ceva? Te rog, ca vreau sa aflu ceva. O-O

| AgentBomboana007 a răspuns:

Bine! Am patit-o si eu la multe teste sa am not scazuta! Ultima data cand m-am enervat pe un profesor a fost cand Profesoara mea de muzica m-a ascultat din niste lectii din semestrul 1 si n-a vrut sa ma asculte din semestrul 2, cum a ascultat pe toata lumea! Mi-a dat 7. Niciodata n-am luat sub 10 la ED. MUZICALA! Dupa mine a fost o fata care n-a raspuns nici pe sfert la cat i-am spus eu. Ea a primit 9 pe cumintenie. Imi venea sa-i sparg fata proastei! Voia sa zica ca n-am fost cuminte? Pasvante chiorul ii mai sta cuminte la aia la ora! Pe ultima fata a ascultat-o din ce lectie a vrut... pai daca era sa ma asculte si pe mine ii spuneam tot ce stiam. La alta colega n-a stiut nici macar de ce ii se spune lui Wolfgang Amadeus Mozart, copilul minune! Doamneeeee, ca si aia a primit 9 si n-a stiut. Ca de ma intreba pe mine ii spuneam!

| Croampa a răspuns:

Azi e maine! thinking

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot acum.
Îs pe telefon şi nu merge de pe telefon. (ştiu, ştiu, acum vei zice să intru pe pc, dar nu voi face asta fiindcă nu pot)
Şi ce anume vrei să aflii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AgentBomboana007):

Stiu cum e. profii sunt rai.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DogMX):

Ce faci maai! de cand nu te-am mai vazut!
frofa de franceza e super tare, a de istorie in schimb...

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma simt prost, inainte sa citesc ce se spune despre mine privesc la cine spune, ca sa stiu cum sa reactionez.

| TiberiuFasole a răspuns:

Alt raspuns:
Profa noastra de matematica daca unul nu isi face tema nu e nimic, adica ce. Nu si-a facut tema, nu e ca si cum ar venii apocalipsa. Dar daca eu gresesc ceva o data pe an MAMA, Zici ca am omorat.

| AgentBomboana007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daa! Zici ca ei n-au fost elevi! Cateodat sunt batuti in cap cu tarnacopul! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

N-ai ce sa le faci. Mi-a dat profu de mate 8 ca n-am pus virgulita la ţ, deci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, mie profa de chimie mi-a dat de vreo 3 ori cu pixul in cap
" iar ai incurcat numarul de masa cu numarul atomic ".
Profa de geografie dupa ce ca ne pune sa invatam 6 pagini, ne mai da si referate si teste de facut pentru o singura nota, de parca am fi la uman.
Sau o mai am pe profa de franceza care atunci cand intra in clasa numai
"quelle a ete votre devoir pour ajourd hui? " stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

I-ai strange in brate pana i-ai sufoca nu?

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii franceza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nici profa mea nu vorbeste in franceza. ce oameni.

| implant a răspuns:

Cum poti sa fii asa de amuzanta
prea mult cancer aici

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Stiu franceza mai bine ca engleza.
Partea proasta e ca atunci cand citesc la engleza si dau de "ai","ment","oi" si-asa mai departe sau de numere cu 4 cifre, ca le spun in engleza laughing.
Tu stii sau in liceu ai facut germana/spaniola/italiana ca a 2a limba de studiu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru implant):

Nu aveam intentia de a fi amuzanta in clipa asta.

anonim_4396

Noi vorbim aproape doar in franceza, dar uneori mai trebuie sa traduca.

anonim_4396

Pai acum fac spaniola si dintr-a 11-a fac germana, oare cand se va impune legea sa se invete japo? oare cand?