Wow, ce ciudat.
Germana mi se pare suuuper frumoasa, dar spaniola nici atat.
Mi se pare foarte foarte grea.
Eu as vrea sa invat turca .
Eu am facut franceza din a 3a, am fost la profil uman si am avut o gramada de ore de franceza...si nu stiu un gram de franceza, n-am suportat niciodata limba asta :-s
Am facut eu spaniola si mi s-a parut grea, cu toate ca toata lumea spune ca e usoara...mi-ar fi placut sa fi avut altceva, germana... japoneza ceva
Si eu tot dintr-a 3a fac.
Ai, si ce-mi place accentul francez .
Bine de mine ca sunt la real si ca nu-s nevoia sa mai fac vreo limba straina.
Si tie iti place japoneza?
Observ pe TPU ca sunt multi care stiu japoneza.
Eu tot ce stiu e "arigato" ).
.
Tigani?
Aia sunt oameni.Adevarati oameni.
Au o cultura foarte frumoasa.
Faci exact ca aia din tarile straine, considera Romania o tara de tigani, de parca eu as fi tiganca .
Da? iti, iti place japo? si te uiti si la animele si alea alea? O.O
Nu, toti se uita ca disperatii la anime-uri (la serviciu) iar eu stau si ma uit la ei, "say what? " ^_^
Si da imi place japoneza.
Hmmm
Profa de fizica ne da test in aproape fiecare ora pentru ca se enervează pe noi. Ar trebui sa avem cam 7-8 note la fizica daca ne corectează testele
Profa de romana este foarte blânda. Chestia e ca eu si fiica ei care e de aceeași vârstă cu mine suntem prietene bune.
Profa de bio spune mereu: "Tu ai tăcut din gura (da, stiu ca e pleonasm dar adă zice) ca acum îți pun 3!"
Aia de mate mereu când greșim ceva ne da cu palma sau cu caietul in cap.
Profa de franceza e o girafă proasta.
Aia de engleza e proasta de dau gropile in ea si zici ca a batut-o mă-sa cu scândura in cap când era mica.
Profa de sport sta toată ora pe telefon. Băieților le da o minge sa joace fotbal, iar fetele stam pe banca si vorbim. Nici nu o interesează daca plecam.
De profu' de muzica îmi place. Mereu când ne pune sa cantam cu toții si cineva nu canta, se oprește si urla la el. Când m-a prins pe mine ca nu cantam a zis pe un ton foarte calm si liniștit: "Hai, cânta si tu"
Aia de geografie e nebuuuuuna. Nu-mi pasa ca m-a luat la olimpiadă, e nebuna. Si se machiază oribil! Mai bine sa nu se mai machieze, decât asa!
Aia de istorie dă foarte multe note de 3.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: