anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi, adica acum, in timp ce scriam si inca scriu la logicus, mi-am amintit de prea maritul meu prof de logica, ce ma calca pe nervi. Cand ne da sa argumentam o afirmatie, la toti trebuie sa comenteze ceva, sa adauge cate ceva, da' numai pe mine ma pune sa citesc de 2 ori. Si cand ma contrazice, pai ce, el ma crede proasta sa tac? Daca stiu ca e ca mine, pai ca mine e. Si ni se adreseaza cu "dumneavoastra" cu toate ca e un car de ani intre noi. Si profu de religie, imi zice el mie "cat ma superi tu pe mine, de ce nu vrei sa te duci la concurs?" ba sa ma lase in pace cu iconografia lui, ca nu-mi place sa pictez icoane, ii pictam si Capela sixtina, da nu icoane, si profa de istorie, cand se uita la mine si intoarce capul intr-o parte ca un papagal si spune " 2 va dau", de ce se uita la mine? I-am comentat la fiecare test, ca mereu mi-a scazut cu cate o sutime sau un punct. Si mi-a dat 8, dupa isi amintise ca mai am 1 punct, ca mi-a ramas datoare si mi-a taiat 8-ul si mi-a pus 7. Ce ma fac eu la anul, cu 3 ore pe saptamana si de la 13. Vai de viata mea. Voi cum o duceti cu profii.

48 răspunsuri:
| implant a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu ai postat la o alta categorie, atunci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Wow, ce ciudat.
Germana mi se pare suuuper frumoasa, dar spaniola nici atat.
Mi se pare foarte foarte grea.
Eu as vrea sa invat turca day dreaming.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am facut franceza din a 3a, am fost la profil uman si am avut o gramada de ore de franceza...si nu stiu un gram de francezarolling on the floor, n-am suportat niciodata limba asta :-s

| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. Din iubire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru implant):

Din obisnuinta cu trivia, uit sa pun alte categorii.

Am facut eu spaniola si mi s-a parut grea, cu toate ca toata lumea spune ca e usoara...mi-ar fi placut sa fi avut altceva, germana... japoneza ceva thinking

anonim_4396

Si tu esti cu filmele ţâganilor? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Si eu tot dintr-a 3a fac.
Ai, si ce-mi place accentul francez blushing.

anonim_4396

Bine de mine ca sunt la real si ca nu-s nevoia sa mai fac vreo limba straina.

Si tie iti place japoneza?
Observ pe TPU ca sunt multi care stiu japoneza.
Eu tot ce stiu e "arigato" laughing).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nasol. Săptămâna asta a venit diriga la noi cu 6 reviste ale școlii. Nu am vrut să iau deoarece sunt niște porcării și în plus am mai luat una data trecută. Când i-am spus că nu iau revista face ea la mine ''A, nu vrei s-o iei? Bine...bine...''. O iau ca pe o amenințare.

| Doub a răspuns:

O iubesc pe profa de latină.

| LePotato a răspuns (pentru LePotato):

Ce-am mai tras eu din cauza francezei sad

Nu stiu japoneza rolling on the floor, mi-ar placea sa invat big grin

anonim_4396

I don't want to see.
Tigani?
Aia sunt oameni.Adevarati oameni.
Au o cultura foarte frumoasa.
Faci exact ca aia din tarile straine, considera Romania o tara de tigani, de parca eu as fi tiganca no talking.

anonim_4396

Da? iti, iti place japo? si te uiti si la animele si alea alea? O.O

Nu, toti se uita ca disperatii la anime-uri (la serviciu) iar eu stau si ma uit la ei, "say what? " ^_^

Si da imi place japoneza.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Hmmm thinking
Profa de fizica ne da test in aproape fiecare ora pentru ca se enervează pe noi. Ar trebui sa avem cam 7-8 note la fizica daca ne corectează testele
Profa de romana este foarte blânda. Chestia e ca eu si fiica ei care e de aceeași vârstă cu mine suntem prietene bune.
Profa de bio spune mereu: "Tu ai tăcut din gura (da, stiu ca e pleonasm dar adă zice) ca acum îți pun 3!"
Aia de mate mereu când greșim ceva ne da cu palma sau cu caietul in cap.
Profa de franceza e o girafă proasta.
Aia de engleza e proasta de dau gropile in ea si zici ca a batut-o mă-sa cu scândura in cap când era mica.
Profa de sport sta toată ora pe telefon. Băieților le da o minge sa joace fotbal, iar fetele stam pe banca si vorbim. Nici nu o interesează daca plecam.
De profu' de muzica îmi place. Mereu când ne pune sa cantam cu toții si cineva nu canta, se oprește si urla la el. Când m-a prins pe mine ca nu cantam a zis pe un ton foarte calm si liniștit: "Hai, cânta si tu"
Aia de geografie e nebuuuuuna. Nu-mi pasa ca m-a luat la olimpiadă, e nebuna. Si se machiază oribil! Mai bine sa nu se mai machieze, decât asa!
Aia de istorie dă foarte multe note de 3.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Eu dau bac-ul, recunoaste-ma ca zeu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

Cand ti-ai pune poza de profil