anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am avut o discutie interesanta cu o prietena. Toaletele baietilor. Cum arata? thinking Au toaletele normale sau chestii puse in perete? Si cum tragi apa la chestiutele alea? Curios... thinking

32 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Oh, Doamne, şi eu vreau să ştiu asta.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Prezervative aruncate si o femeie legata care ne satisface placerile de cate ori intram acolo.

| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

I don't want to see nu vreau sa vad vreo toaleta de-a voastră.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Glumeam,toaleta noastra nu avea nimic special decat faptul ca acolo isi aveau camera femeile de servici si isi luau pranzul acolo. Odata erau ocupate toate toaletele si m-am dus si eu ca omul la chestiile alea puse pe perete.o vad intrand pe usa, iar ea se tot uita pret de cateva secunde la mine si sorbea un sandwich cu pofta.eu eram ceva de genul:"fa, lasa-ma sa ma... linistit".de atunci n-am mai fost niciodata la aleastraight facestraight facestraight face

| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

Se uita la tine laughing

| LePotato a răspuns:

Nu se trage apa la "chestiile" alea

Interesante discutii aveti

| LePotato a răspuns (pentru LePotato):

Si sunt si toalete normalelaughing

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Aaaaaa...nu se trage apa? O.o
Deci sunt si normale... thinking

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se trage ca nu e nevoie, are un "traseu" si un sistem bine stabilit...despre ce vorbim aici si de ce?rolling on the floor))))

Acum e mai logic, vorbesc cu un băiat despre toaletele baietilor. laughing deci asa e treaba cu toaletele alea. thinking

Puteai sa cauti pe internet, acum sa te astepti numai la raspunsuri obscene din partea celor mai luminati useri de pe acest sitehappy

Am vrut sa aud paretrea nebunilor. :]

Sa fie clar, ca vad ca ai dubii

Sunt "chestiile" alea speciale

Si mai avem si toalete normale, clar?laughing

Ce discutierolling on the floor

Sunt lămurită acum. laughing

| Suck a răspuns:

Aa... la pisuare te referi? Da si acolo se trage apa, apesi pe un buton si curgea apa, e mai mult pentru miros. Eu mereu trag apa cbiar daca ma pis pe langa.

| Croampa a răspuns (pentru Suck):

Si eu

| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Ahaa, deci asa se numesc. Pe lângă...nici toaleta nu o tintesti? Tu ai valoare măi. laughing

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa le tintesc, sunt obisnuit de la scoala sa ma pis in chiuvetalaughing))

Ajungi pana la chiuveta? Ce întrebare... :]]

Ma ridic putin pe varfuri... is ambitioslaughing

Uite asta discutie normala. Ambitiosule. laughing

laughing))Si cand termin o bat de chiuveta, asa o scuturlaughing) imagineaza-tilaughing

Nuuuuuu, nu mai spune ca-mi imaginez. I don't want to see c****t, deja am facut asta. Ba tu mă traumatizezi.

Ii dau cu capu in chiuveta pana adoarmelaughing))

Esti mai nebun ca mine. laughing

Pai eu am sarit gardul de la spitalul de nebuni... poarta era deschisalaughing

Zuzule...esti o cauza rara, pe cale de dispariție. :]]

| TiberiuFasole a răspuns:

1.Chestiile alea nici nu au din aia de tras apa. Bine, au, dar nu merge. Cel putin la cele din scoli.
2.Pe peretii normali nu e decat vopsea, dar langa WC.

| L1feDRAIN a răspuns:

Curios...sunt fix ca toaletele voastre numai ca au "chestii" pe pereti si au si ele un "dispozitiv modern" cu care tragi apa laughing
Problema e ca eu nu am intrat niciodata in toaletele feminine..hmm curois oare voi ce aveti de ascuns? laughing

| anonim_4396 explică (pentru L1feDRAIN):

Se trage apa? Pai Mad a spus ca nu. Ba voi mă puneti intr-o situatie confuza. thinking
La noi sunt toalete normale, oglinda si inimile baietilor înfipte in bete. laughing

| L1feDRAIN a răspuns (pentru anonim_4396):

Inimi de baieti? Aaa... baieti icare si-au permis sa intre acolo..cred.
Gata locul ala e blestemat, cind o sa ajunga vremea sa intru in toaletele fetelor o sa imi fac cruce si toate chestiile din toate religiile si daca nu o sa functioneze o sa tai de acolo toate fetele! Altfel cum au ajuns inimile in tepi? Ele sunt vinovate! Gata daca si tu ai facut asa ceva vin acasa si te exorcizez!

Mi-e frica de tine!

| SabinaQueen a răspuns:

Nu stiu sigur dar cred ca au ambele