M-am împrietenit cu profa de Română. Suntem de nedespărțiți.
(o țin în dulap)
Ce romantic :X Spune-mi mai multe despre asta )
Baai, nebun mic ce esti...macar o ameninti cu moartea daca nu-ti da media 10, ca asa te complici pentru nimic. Mă lasi pe mine sa o mănânc, maimutel?
Nee, media 10 o obțin ușor, o țin să-mi facă temele că mie mi-e lene -_-
Și nu, ia-ți gându!
Genial răspuns... NoUta.
Pentru tine sunt Nenea Croampa Uta Ruyk Light Pein Maou Lucifer Byakuya Hitsugaya Tensa Zangetsu etc.
Pentru mine esti un oarecare bai nenea Nimeni.
Tie ciuda ca am o poza mai fain!
Lasa Daisuki, ca trece, o sa devi obsedat de alt anime si dupa iti alegi alt personaj!
Bai tu nu intelegi ca nu sunt băiat! Si nu renunt la Uta.
Nande?
Nu-ti place de Pein sau de Ashido?
Si da, stiu ca Ashido apare doar doua episoade, dar e tare!
Sigur... Poza ta e de aruncat la WC.
Aha, vorbeste cosplay nereusit a lui Uta!
Waw, bai deci esti extraordinar. Pardon Extra Ordinar. Sau altceva ordinar, ce vrei tu.
Mersi, si tu la fel, imi place de tine pretene!
Am avut eu zile si mai si, inainte sa luam vacanta de craciun am alunecat fix in poarta scolii si m-am dus ca un pinguin pana in sant si pe scara erau niste profi care radeau de le sarisera capacele
app, chiar am ramas cu gura cascata atunci cand am auzit ca esti fata, bravo!
Eu am cazut când am vrut sa urc in autobuz. Toti au ras de mine...toti.
Daaaa,te tine a ras un autobuz plin cu oameni...de mine ras o scoala intreaga!
Uh, chiar...la tine e mai grava situatia
Tu tot nebun esti...ma nebun ca mine. Amice!
E fain sa cazi pe tavan,am incercat dar nu am reusit. Desi e cam tarziu raspund si eu la intrebare. Saptamana asta a fost cea mai naspa dintre toate : luni-nu a putut sa ma duca tata la scoala cu masina asa ca a trebuit sa iau autobuzul,cea mai enervanta chestie pentru mine,mai ales ca am aflat abia de dimineata ca nu ma poate duce,cand eram si in intarziere. Marti - era sa bag masina unui prieten intr-un stalp. Miercuri - nu am putut sa merg la lucru din cauza temelor. Joi - am fost pusa sa lucrez la bar,si stateam cu frica "daca nu am facut bine bautura?! ii otravesc pe astia". Vineri/sambata/duminica - bolnava rau, dar tot m-am dus la scoala si la lucru, tocmai de incapatanata ce sunt, ca doar Karima ii superwoman in devenire. Cea mai naspa saptamana, de aia am lipsit eu de pe TPU. As fi vrut si eu sa cad pe tavan, ce fain ar fi fost.
Am văzut cum e sa ai zile proaste, dar nici chiar asa... sper ca esti bine acum.
Waw, chiar o săptămână încurcată.
Sunt bine, inca bolnava, dar sunt bine *I'M OK PEOPLE!"
Eu i-am dat una dragonului si i-am luat sabia de aur. Dupa m-am indreptat spre castelul de aur, unde nu am gasit aur. Crezi ca joc cam mult pe calculator?
Am fost cauza razboiului cu lapte si cornuri in clasa mea ) Serios. Sunt plin de lapte. Sa vezi ce fata o facut diriga.Aa, si in timpul bataii am spart o tabla
Mi-ai amintit de vremurile când făceam si noi asta, dar cu mere... Uh, ce vremuri.
Dar ti-ai amintit si de vremurile cand se lua 10 la matematica?
Meh, nici eu.
Sa fiu sincera, nu am luat vreodată 10 la mate.
La mine sunt basme
Ironia este ca la chimie sunt bun, dar matematica ma trage in jos. Urasc materiile sore.
Stai! Stai! Stai! Pauza putin!
Tu esti fata?
Eu l-am facut de vreo trei ori
LOL si eu m-am mirat cand am vazut!
Sunt fata? Da sunt! M-am prefacut ca sunt băiat, ca sa vad daca o fata se poate integra ca băiat. Si am reusit. Pe lângă anime, mai sunt pasionata si de psihologie. Socant? Nu credeam ca voi ajunge asa departe cu toate astea.
Ce, nu crezi ca sunt fata? Aratam mai bine ca băiat?
:3 Da stiu...va uimesc.
Pai nu stiu la cum scriai pareai un baiat. Deci chiar nu pot sa cred Iti statea bine ca baiat
Eu nu stiu cum esti ca fata. Dar ai facut bine ce ai facut. M-am obisnuit cu tine ca baiat acum
O sa imi fie dor de raspunsurile tale
Dar cine stie poate ca fata e mai bine. Sa vedem. Sa ne obisnuim cu tine.
Mă, eu m-am îndrăgostit de tine de la primele cuvinte, dar nu voiam să ți-o spun pe motiv că ești băiat.
SI EU! WTF?!
Waa Illuminati!
Scarrrrr...daca nu spuneam ca sunt fata, mai ziceai asta? Nuu Ce stii sa întorci vorbele.
Iti spun eu ca răspunsurile tot "cucu" o sa fie.
Eu nu se schimba... Nu, nu.
Eu cred ca esti undeva la mijloc intre fata si baiat.
Nu mai...sunt fata cu comportament baietesc.
Eu am avut o zi proasta(eu mai mereu am zile proaste, dar parca asta a fost prea de tot)azi dimineata m-am trezit cu 30 de min mai tarziu decat trebuie(alarma e de vina, nu faptul ca m-am culcat la 03:00 ), si cum era si logic am pierdut autobuzul pentru scoala asa ca m-am dus pe picioare.Pe drum am luat vreo doua trante din cauza ghetii, a tulit pe mine o haita de caini si un prost care ori era prea adormit, ori era chior a intrat cu bicicleta in mine..in fine, am ajuns la scoala unde am luat si acolo o tranta, am "intrat" fix in zid, nu pe usa si m-am lovit cu capul de banca atunci cand m-am aplecat sa iau ceva.iar acum, dupa ce m-a chinuit mama cu spalatul vaselor ei handicapate si alte tampeni ma simt ca o lkeguma si ma doare spatele ca toti dracii..foarte "tare" ziua mea
Lasa ca ii bine, eu cand vad ca intarziu nu ma grabesc, ca oricum ne pune apsenti numa la sfarsitul orei daca nu ma pot trezi, ajung pe la 8:20.
Apropo,mi-ai adus aminte, am si facut spagatul azi din cauza ghetii.
Mi-ai întrecut toate zilele...
roxyasd22 întreabă:
Venerabilul întreabă: