Eu am reusit sa imi sa indrept o banana si sa imi creasca par pe limba. My life is so beautiful...
Waw, si eu care credeam ca sunt ciudata...
Traiesti viata! Asa!
Am fost cauza razboiului cu lapte si cornuri in clasa mea ) Serios. Sunt plin de lapte. Sa vezi ce fata o facut diriga.Aa, si in timpul bataii am spart o tabla
M-am împrietenit cu profa de Română. Suntem de nedespărțiți.
(o țin în dulap)
Mi-ai amintit de vremurile când făceam si noi asta, dar cu mere... Uh, ce vremuri.
Baai, nebun mic ce esti...macar o ameninti cu moartea daca nu-ti da media 10, ca asa te complici pentru nimic. Mă lasi pe mine sa o mănânc, maimutel?
Dar ti-ai amintit si de vremurile cand se lua 10 la matematica?
Meh, nici eu.
La mine sunt basme
Ironia este ca la chimie sunt bun, dar matematica ma trage in jos. Urasc materiile sore.
Eu am avut o zi proasta(eu mai mereu am zile proaste, dar parca asta a fost prea de tot)azi dimineata m-am trezit cu 30 de min mai tarziu decat trebuie(alarma e de vina, nu faptul ca m-am culcat la 03:00 ), si cum era si logic am pierdut autobuzul pentru scoala asa ca m-am dus pe picioare.Pe drum am luat vreo doua trante din cauza ghetii, a tulit pe mine o haita de caini si un prost care ori era prea adormit, ori era chior a intrat cu bicicleta in mine..in fine, am ajuns la scoala unde am luat si acolo o tranta, am "intrat" fix in zid, nu pe usa si m-am lovit cu capul de banca atunci cand m-am aplecat sa iau ceva.iar acum, dupa ce m-a chinuit mama cu spalatul vaselor ei handicapate si alte tampeni ma simt ca o lkeguma si ma doare spatele ca toti dracii..foarte "tare" ziua mea
Eu i-am dat una dragonului si i-am luat sabia de aur. Dupa m-am indreptat spre castelul de aur, unde nu am gasit aur. Crezi ca joc cam mult pe calculator?
Lasa ca ii bine, eu cand vad ca intarziu nu ma grabesc, ca oricum ne pune apsenti numa la sfarsitul orei daca nu ma pot trezi, ajung pe la 8:20.
Apropo,mi-ai adus aminte, am si facut spagatul azi din cauza ghetii.
Sunt fata? Da sunt! M-am prefacut ca sunt băiat, ca sa vad daca o fata se poate integra ca băiat. Si am reusit. Pe lângă anime, mai sunt pasionata si de psihologie. Socant? Nu credeam ca voi ajunge asa departe cu toate astea.
Ce, nu crezi ca sunt fata? Aratam mai bine ca băiat?
:3 Da stiu...va uimesc.
Pai nu stiu la cum scriai pareai un baiat. Deci chiar nu pot sa cred Iti statea bine ca baiat
Eu nu stiu cum esti ca fata. Dar ai facut bine ce ai facut. M-am obisnuit cu tine ca baiat acum
O sa imi fie dor de raspunsurile tale
Dar cine stie poate ca fata e mai bine. Sa vedem. Sa ne obisnuim cu tine.
Nee, media 10 o obțin ușor, o țin să-mi facă temele că mie mi-e lene -_-
Și nu, ia-ți gându!
Mă, eu m-am îndrăgostit de tine de la primele cuvinte, dar nu voiam să ți-o spun pe motiv că ești băiat.
Scarrrrr...daca nu spuneam ca sunt fata, mai ziceai asta? Nuu Ce stii sa întorci vorbele.
Iti spun eu ca răspunsurile tot "cucu" o sa fie.
Eu nu se schimba... Nu, nu.
roxyasd22 întreabă:
Venerabilul întreabă: