Pentru tine sunt Nenea Croampa Uta Ruyk Light Pein Maou Lucifer Byakuya Hitsugaya Tensa Zangetsu etc.
Tie ciuda ca am o poza mai fain!
Lasa Daisuki, ca trece, o sa devi obsedat de alt anime si dupa iti alegi alt personaj!
Nande?
Nu-ti place de Pein sau de Ashido?
Si da, stiu ca Ashido apare doar doua episoade, dar e tare!
Waw, bai deci esti extraordinar. Pardon Extra Ordinar. Sau altceva ordinar, ce vrei tu.
Am avut eu zile si mai si, inainte sa luam vacanta de craciun am alunecat fix in poarta scolii si m-am dus ca un pinguin pana in sant si pe scara erau niste profi care radeau de le sarisera capacele
app, chiar am ramas cu gura cascata atunci cand am auzit ca esti fata, bravo!
Eu am cazut când am vrut sa urc in autobuz. Toti au ras de mine...toti.
Daaaa,te tine a ras un autobuz plin cu oameni...de mine ras o scoala intreaga!
E fain sa cazi pe tavan,am incercat dar nu am reusit. Desi e cam tarziu raspund si eu la intrebare. Saptamana asta a fost cea mai naspa dintre toate : luni-nu a putut sa ma duca tata la scoala cu masina asa ca a trebuit sa iau autobuzul,cea mai enervanta chestie pentru mine,mai ales ca am aflat abia de dimineata ca nu ma poate duce,cand eram si in intarziere. Marti - era sa bag masina unui prieten intr-un stalp. Miercuri - nu am putut sa merg la lucru din cauza temelor. Joi - am fost pusa sa lucrez la bar,si stateam cu frica "daca nu am facut bine bautura?! ii otravesc pe astia". Vineri/sambata/duminica - bolnava rau, dar tot m-am dus la scoala si la lucru, tocmai de incapatanata ce sunt, ca doar Karima ii superwoman in devenire. Cea mai naspa saptamana, de aia am lipsit eu de pe TPU. As fi vrut si eu sa cad pe tavan, ce fain ar fi fost.
Am văzut cum e sa ai zile proaste, dar nici chiar asa... sper ca esti bine acum.
Waw, chiar o săptămână încurcată.
Sunt bine, inca bolnava, dar sunt bine *I'M OK PEOPLE!"
roxyasd22 întreabă:
Venerabilul întreabă: