| Kazimir a întrebat:

Azi am fost la ţară şi cum nu se fumeză in casă am ieşit afară la o ţigară. Am fumat ce am fumat apoi am aruncat-o şi am stins-o cu picioru. Nu eram încălţat straight face Ce lucruri dureroase aţi pătit?

Răspuns Câştigător
| SimpluCosty a răspuns:

Cand ma bateam cu un m-a dat cu capu de bordura si ma calcat cu talpa pe cap lol sange peste tot...

28 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Am cazut dintr-un copac...dar pana sa pic jos, ma plictisisem sa pic singur si am zis sa iau niste crengi "in primire".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergeam linistit cu bicicleta pe un deal (aveam viteza si coboram). Din senin apare o piatra in calea rotii. Frana din spate nu mergea. Mai departe, va dati singur seama ce s-a intamplat...

| MyObsession a răspuns:

Vorbeam linstita la telefon.si vroiam sa lasmana pe masa :3, dar acea masa era de fapt aragazul aprins.si.intr-un final am lasat mana in foc pana mi-am dat seama ca[,] ceva ma frige.

| giuly a răspuns:

Lasă-te de fumat, măi băiete!

| BredPit1 a răspuns:

Era sa ma pupe profa de franceza X.x

| PinguinuL a răspuns:

M-am inregistrat pe TPU.

NOname
| NOname a răspuns:

Am luat o pauză de la TPU. laughing

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Intr-o seara m`am imbatat si am vrut sa ma bat cu o baba pentru ca nu ma lasa sa stau la ea la poarta. cand am vrut sa merg spre ea, m`am impiedicat de gardulet.si.

| addr22 a răspuns:

Pai eram in spatele blocului si fumam.Si a trecut tata exact prin fata mea si eu m`am speriat si am tinut tigarea palmata la spate si tata s`a apucat la taina cu mine si eram la filtru si mi-a scapat in mana si m`am ars foarte rau pentru ca nici nu puteam sa-i dau drumu pana nu pleca tata.si acum mai am semnX_x

| DaVà a răspuns:

Am dat teza

| DaVà a răspuns:

Am dat teza la mate

| Musique a răspuns (pentru PinguinuL):

Inteligentă alegere.

| PinguinuL a răspuns (pentru Musique):

Tu taci sau te musc.

| Deny1333 a răspuns:

Copii, indiferent cât de mici aţi fi, să nu aprindeţi niciodată un chibrit şi să vedeţi ce se întâmplă dacă ţineţi mâna-n flacără pentru ceva timp. Nici să nu vă urcaţi într-un nuc care are sârmă ghimpată în jur sau să daţi cu pietre după căţei şi după să alergaţi pe o vale, că o să vă duceţi ca un titirez, pe orizontală.

*tace*
Da. da, da ştii ce.
*îi întinde buca*
Mă mai muşti acum?

Răspuns utilizator avertizat
| Bya132 a răspuns:

Eram la şcoală şi ştergeam tabla. Imediat am auzit ţipetele unei colege. Curioasă, m-am întors să văd ce se întâmpla. Colega mea se bătea cu un băiat din clasă. Am stat vreo 5 secunde să mă gândesc dacă să fug. În momentul în care vroiam să fug, fata l-a împins pe băiat spre mine şi când să cadă în fund, mi-a tras un cap în gură. Mi-a spart buza. A fost atât de ciudat... pe el l-a durut capul după ce mi-a tras una, da' pe mine?

| Kazimir explică (pentru Musique):

Te muşc eu big grin

| Musique a răspuns (pentru Kazimir):

Tu nu eşti pinguin.

| Bogdanux a răspuns (pentru Musique):

Fereste-te de Viezure laughing

| PinguinuL a răspuns (pentru Musique):

Numa' cu pinguini iti mai place?

| LoL a răspuns:

Pai alergam si eu ca sa creada lumea ca sunt cea mai mare atleta din lume(da de unde) si era undeva o treapta si m-am intors catre cineva care ma striga(in timp ce fugea) si buf jos si dupa aia m-am rostogolit asa ca-n filme peste un mic gardulet de vreo 20 de cm...mi-am luxat glezna dreapta si o saptamana n-am putut sa merg ca un om normal

| Kazimir explică (pentru SimpluCosty):

Uh nu ştiu de ce dar asta chiar o simt şi eu... Am păţit şi eu ceva de genu când eram beat. Fugeam de niste ţigani şi au strigat că dacă stau pe loc mă bat mai puţin…si am stat laughing

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Cand ma calcat calu pe cap! raised eyebrows

Răspuns utilizator avertizat
| SimpluCosty a răspuns (pentru Kazimir):

laughing)) bautura ce face din om laughing)

| Musique a răspuns (pentru Bogdanux):

S-a făcut.

Numai cu specia ta. x3