Nicoletooo! La muţi anus făă!
Ăhem.acum câ mi-am revenit,am primit mai multe:ondulator de păr,papucei de casă pufoşiii,dulciuriii,dulciuriii,o bluză,blugi,cizme noi,etc, etc...
Şi eu îl vroiam doar pe Giastin Bibăr Geybăr la pachet, ca să aibă şi câinii de pe stradă ce să mănâncve iarna asta
Si ziua mea a fost acum o luna! aproape.
Hepi barzdei tu mi
Hepi barzdei tu mi
Heeeepi baaarzdeeei tuuuu miiiii
Hepi barzdei tu mi
*aplauda*
*urla*
LA multi ani!
Frate da` cum a dat Bosorogu` de voi? unu` casti, altu` blugi, cizme, ceasuri (misto) . etc. La mine s-au terminat darurile din sac X_x, mi-a aruncat timid de dimineata o nuielusa verde x_x, app avea si fontita ca sa fie treaba treaba! Ce idei diabolice are si mosu` asta . Sa-l vad si pe celalalt...
Toti cei care-si serbeaza azi onomastica, le doresc un simplu` dar din suflet LA MULTI ANI! sa se puna bine cu bosogeala!
1)Hepi bărzdei tu iu,hepi bărzdei tu iu,hepi bărzdei iu,hepi bărzdei tu iu, hepi bărzdei tu iu, hepi bărzdei tu iu, hepi bărzdei iu, hepi bărzdei to iuuuuuuuu.
1)Chiar vrei să şti?:->
Pe 14 decembrie e ziua mea hepi bărzdei tu mi, hepi bărzdei tu mi. am primid de la "mosu" o geaca o bluza dulciuri dulciuri si iar
dulciuri o carte...etc
Aa , Credeam ca si alte tale pozeaza nud, ca a mea xD
Este mai timida , dar in rest n-ai treaba cu ea
Ale tale sunt... cuminti? Sau... nu mai sunt , sa nu-mi spui ca le-ai anihilat
Am desfacut`o pe una si... Ce crezi?! :|
*Mi-au furat banana Roxana si Suzana
Vreau banana, vreau banana inapoi
Vreau banana. E banana mea!
Vreau banana, vreau banana inapoi :((*
http://www.youtube.com/watch?v=tGN6YNXUwW8
Cat ghinion , imi pare rau.
Nu puteau si ele sa fure din alte parte ... off
[-x, Mami mi-a spus sa nu fac cadouri la oamenii rai (mai ales la criminali) si sa nu vb cu ei, hmm, cu vorbitu`. am cam incalcat sfatu` asta ... Daca vrei sa scapi de mine cum ai scapat de banane, ha?
)
Dăăă, şi mie mi-a zis mami să nu vorbesc cu afurisitii.
Ce mai ai de spus in apararea ta? haa?!
Eee, mai bine vorbesti cu afurisitii, decat cu criminalii
De criminali ma tem :-s. mai ales ca tu esti criminala in serie (si nu in paralel) ) X_x, de la cateva banane afurisite , am ajuns la crime
Mai bine spune-mi cum te numesti
Incantat, Mos Craciun
Inteleg, asta iti este meseria :-s, dar cum te numesti?
Numele real! Nu mai vreau povesti
Cristina Woww, in sfarsit
Incantat de cunostina, Alex
Ahh. asta mi-a adus aminte de reclama de la biscuitii Cremita
" E Cremita! aa...(isi aranjeaza bretonu` ) incantat, Viorel! )
Julyly2089 întreabă: