| VibeTrix a întrebat:

Azi la school am mers într-o clasă (nu spun) laughing și m-a întrebat o fată dacă vreau un biscuite (nu orice fel de biscuite),și nu am vrut,bineîntelesss...A venit un băiat (cel mai tare din clasă, recunosc). A gustat și era cu muștar biscuitele rolling on the floor Ce tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee+ că i-am făcut o farsă doamnei de română cu "muriți cu toții/muriți cu toți"

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciiioooocoooo

| Kyılε a răspuns:

Ce tareeeee laughing

| VibeTrix explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

| VibeTrix explică (pentru Kyılε):

Da... Să vezi ce mi s-a întâmplat și ieri. M-am făcut toată de rușine sad Cel mai frumos băiaaat din clasă a vorbit cu mine. El zice: Cum ți-ai făcut proiectul la engleză? Eu: il l-am arătat.El: drăguț. Eu: daa.- și cu o voce foarte subțireee..Bine,nu-mi place de el.Ciudat,chiar ciudat..sau mi se pare

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Am vrut să le facem farse profesorilor, dar am renunțat la idee pentru ca am încercat si anul trecut, iar niste băieți au stricat tot.

| Doub a răspuns:

Hm, nu-mi plac farsele.thinking

| MskDesign a răspuns:

Puteai sa-i spui scoala, ca sa inteleaga tot omul!

| VibeTrix explică (pentru MskDesign):

Nu vreau.

Si plus ca era vorba de clasa, nu de scoala...

| VibeTrix explică (pentru Doub):

Mie imi place sa le fac, dar sa primesc...Hm.

| MskDesign a răspuns (pentru VibeTrix):

Trebuie sa o faci totusi!
Pentru respectul pe care il porti fata de ceilalti utilizatori care nu inteleg engleza.Te rog eu frumos!

| MskDesign a răspuns (pentru VibeTrix):

Nu are importanta!

Dar,cine nu stie ce inseamna "school"?! Hai..pe bune.

| Kyılε a răspuns (pentru VibeTrix):

Nu ti se pare, ciudat zic si euwinking

| VibeTrix explică (pentru Kyılε):

happy

| Geanin a răspuns:

Ieri am fost la school si mi-a vint rau si m-am dus la cabinet si am aflat ca am Diphallia!