Tu esti omul iarba.
Sa inteleg ca si tu mai fumat?
Pai ori amintesti ceva? Ca eu nu.
Sa spuna copilu nostru
Care nu exista! Ce-ai facut, ai fumat alte ierburi?
Am cules iarba si pentru tine, da am fumat visez ca te am langa mine
Ba îmi pare rau ca ai cosmaruri, dar asta e, te pun eu sa fumezi alte ierburi? :]]
Unde in vis?
In...da in vis.
Vrei sa nu ai cosmar cu mine
Eu sunt cosmarul in carne si teroare. Mai mult teroare decât carne...si oase.
Inocentul de tine. Tu te-ai dat de gol ca fumezi. :]]
Ce vrei sa zici ca nu ai tras un fum niciodata? stii ca mincinosii ajung in iad la satana pe furculita
Furculita?
Never! Si nici nu o sa fac asta. Mi-a spus o fosta colega " mergem dupa liceu, hai cu noi" du-te frate. Doar mirosul ala ma face sa vars.
Foarte bine faci. bani cheltuiti aiurea si prosteste
Eu ii ziceam furca, merge si furculita
Cunosc o fata, care are multi frati, mai mici, parintii beau, fumează, ea la fel, fratii ei de 5-10 ani si ei, locuiesc intr-o camera a unei case, si zic ca nu au bani. Ce oameni ar accepta sa trăiască asa? Cum sa dai banii pe tigari si bautura fără sa te gandesti ca mâine copiii tai nu au ce manca? (de parinti vorbesc). Ce oameni...
Suna mai atragator asa
Stiu parinti de genul. nu sunt normali sau le pasa de altii de aia pot face asa ceva
Tu mi-ai trimis cerere pe Facebook?
Cum am reușit?
Ai un talent rar... :]]
Ai pus, acum mult timp, o poza unui user ( nu stiu care) cu o punga de...nu stiu ce erau, dar, in coltul fotografiei, daca te uitai atent se vedea un pachet de tigari. Bine, poate nu era al tau, da zic si eu.
ce atenta-s la detalii.
Nu stiu, nu mi-am facut facebook de mult si am dat acolo cereri aiurea ca sa nu mai am treaba dupa. Daca e Alessa Hart atunci eu sunt.
Da, tu esti. :]]
EU SUNT!
Nu am fumat si nici n-o s-o fac. Never. Sunt prea zgarcit pentru asa ceva. Prefer sa strang banii ca sa iau ceva util *minte, strange pentru mofturi*.
Fumeaza aia pe la scoala. S-au oferit odata sa-mi dea sa incerc dintr-o tigare electronica... dupa ce am vazut cati nespalati si-au pus balele pe ea..."Nu, merci, sunt okay!"
Aici ai dreptate. Pun toti jegosii gura pe ea. Cum suporta sa traga toti din chestia aia? Stupid...
Exact. Ei suporta sa faca asta cu orice...nu e mare lucru pentru ei. Si la karate ziceau ca's nu stiu cum ca nu le dadeam din apa mea. Pai no, daca ai sticla ta atunci iti pun in ea, dar asa cum? Iti lasi balele in apa mea? Da, este stupid...
Una mi-a scuipat in sticla odata si dupa, unul a baut. Scârbos.
OMG Yuuck! :/
Deci fumezi? O-O
Q.Q
deci nu fumez.
ock.
am
fost
la
alergat
şi
am
alergat
6 ture
şi
am
alergat
6 ture
şi
am
alergat
6 ture
şi
6 ture
am
alergat
deci
nu
fumez.
dc
întrebi?
Asa...n-am ce face. Peppa fumează?
asta numa' cristos ştie
Cum se face semnul crucii?
Hmm,daca spun ca fumez ajung in iad? Oricum, nu conteaza, da, fumez. Acum astept flacarile iadului
Ba măcar tu recunosti. Bravo man.
De ce fumezi? Acum ia zi, " de plăcere" :]]
Nope,de relaxare.Nici nu ai idee ce merge o tigara cand esti suparat,nervos,bucuros,trist,melancolic,somnoros, infometat, insetat, plictisit, ocupat deci dupa cum vezi in unele situatii o tigara e foarte buna.
Da, in situatii rare in viata unui om. :]]
Nu ba, nu. E cel mai prost si penibil obicei care-l poate avea umanitatea. Decat sa fumez prefer sa-mi tai buzele si sa mi le mestec!
Da. *Ce ma? Tu prima data cand ai tras dintr-o tigara (si aia electronica) te-ai inecat cu fum iar a 2 a oara n-ai mai avut tupeul sa tragi*
Am fumat din decembrie 2012 până în mai 2014, dar doar câte vreo 3-5 țigări pe zi.
Tu esti adevăratul Turbox?
Ambii Turbox sunt adevărați, e tot aceiași persoană doar că pe 2 conturi diferite. Acest cont îl folosesc la postări mai serioase și mai normale iar de pe celălalt pun postări mai ciudate.
Gata, esti mai nebun ca mine. )
*sare pe ea* Wetyyyyyy! Te-ai intolors! :3333
Nu l-a fumat nimeni, s-a fumat singur. Să vezi ce mândru era cu țigarea în gură.
Are sens ce ai spus... Cred.
Am incercat la 11 ani o tigara ))))
Doamne ce prostie am facut, de fapt nu am simtit nimic decit fum si gata, nu inteleg ce ii atrage pe altii asa mult, repet:
Doar o data, 5 minute, gata, acum sunt sanatos mental, parca am 15 ani.
Auzi la ea. Ce copil rau. Cum sa pui gura pe tigara mai?
Mamiii,de ce ma faci rea? de cee?
Te si bat daca vrei.
Nu si nici n-o sa fumez never!
De la putoarea de tigari deja mi se face rau.
Asa te vreau!
Si pe tine!
Si acum mai fumezi?
Nu.
Buna
Da, am fumat 2 ani, mai exact de la 12 pana pe la 14 nu mai tine minte exact, dar m-am lasat pentru ca la un moment dat dupa ce fumam mi se facea foarte foarte rau, iar eu pe-atunci aveam si lipsa de calciu si chiar fusesem internat in spital din cauza asta, iar eu mai si fumam pe deasupra...Pana la urma am reusit sa ma las din cauza unei raceli care m-a terminat 3 saptamani si iti dai seama, rupt de raceala nu mai mergea deloc tigara, cand mi-am aprins una am zis ca ajung la urgente de rau ce mi-a fost, fiind rupt de raceala, in combinatie cu fumul de tigara m-a luat raul de am zis ca-mi dau duhul. In fine, de atunci am mai tras doar ocazional cate un fum dar asta de mult, acum nu mai fumez deloc si ma simt bine. In ceea ce te priveste pe tine, in cazul in care inca nu fumezi, daca iti trece prin minte sa tragi vreun fum cand esti cu prietenele te sfatuiesc sa eviti pe cat posibil, nu te ajuta cu nimic decat ca iti distrugi santatea, mirosi urat a tutun si ai lipsa de energie... iar in cazul in care esti fata, asa cum sbanuiesc de altfel, e mai rau, pentru ca in primul rand noua baietilor nu ne plac fetele care duhnesc a tutun din gura deci sfatul meu e sa nu te apuci de fumat ca nu ai nimic de castigat, doar iti distrugi sanatatea si e pacat.
Sper sa tii cont de sfatul meu pentru ca iti vorbesc din experienta si stiu ce spun.
Pa, pa
Nu m-as apuca nici moarta de fumat. Am niste principii si sunt dura cu mine când e vorba de ce e bine si ce e rau. Prietene...nu am. Bine, am, dar pe net. Nu le-am întâlnit pana acum, deci cum nici ele nu sunt fumatoare nu are cine sa mă determine sa fac asta.
Mersi totusi pentru sfat.
MiReLa_3183 întreabă:
Julyly2089 întreabă: