Parca esti profa de romana.-_-
"Cum indraznesti sa zici asa ceva? Nota 4!"
P.S.aca-mi dai ciocolata, iti trec 40. In patru rate. Promit.
Http://rlv.zcache.com/......1y_400.jpg
Ciocolata cu aroma de paianjeni.e ok?
Nu-s canibala, dar sa zicem ca merge.
Profa de română? http://goo.gl/ZOLbW
Dacă-mi dai „râs și amuzament" te primesc.Dar nu mai pune întrebări de acest gen că nu îți iese nimic.
Cadou de bun venit.Ai timp 10 minute sa ne aduci la fiecare cate un cadou de bun venit.
Dai ma drumul pe xvideo Se plateste mai bine nu avem nevoie de tine cu s-au fara e aceeasi ciorba, ceao
O, da. Pentru cei ca tine, orice întrebare e o ocazie de a da un răspuns şi orice răspuns e un pretext de a cerşi o fundă.
E o intrebare pusa la misto, de ce sa ratez sa primesc o funda? daca ai ceva impotriva te rog frumos sa-mi spui ca oricum ma doare-n cot asa ca de cat te-ai chinuit sa scrii puteai sa faci alceva nu-ti pierde timpul sa-mi scrii ca imi strici si ziua si citesc si degeaba.
T\A... un loc dur (imagine), locuitori duri (imagine), jigniri (exemple)...
"Vei ramane in clubul virginilor eterni pana cand te duci in clubul celor care nu cuvata!" "A, da? Spurcaciune, vezi cine vorbeste!" (acum, cineva bate in timpan)Doar cei puternici rezista, poti fugi, dar nu te poti ascunde!
Tocmai tea dat yeti la disparuti nu stia pe unde te-ai ascuns si cand a vazut ca umpli pe t/a a inceput sa se infurie si tea mai luat si la bataie
Nu stiu... te risti?
Daca stii sa imi faci micul dejun te iau eu. Oricum am nevoie de o menajera.
Buna! oricine e primit sa ia parte la orice categoie.Eu te primesc bucuroasa.
Ia un loc pe scaunele T/A - ului si incearca sa nu pui tot ce zic ceilalti la suflet. Sper a te-am ajutat.
Mai mult am pus intrebarea sta sa dau o funda dar inca nimeni nu m-a impresionat cu un raspuns comic specific T/A
DaciaRomania întreabă: