anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ba ma primti si pe mine pe T/A stiu sa :Respir,Sa mananc, Sa fac nervi, Sa fac caca/Sa fac pipi; Stiu sa umblu pe t/a mama si cate mai am pacat ca nu mai am timp sa mai zic Apropo platesc si chirie 0. 000000000000000000001$ pe viata deci pe langa ca am talente va mai si umplu de banibig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci iti dau eu un raspuns : da draga mea eu primesc cu o singura conditie asa-i ca traiescti 28462828 vieti nu de alta dar strang de masina si in legatura cu celalalte ''calitatii'' esti potrivita

25 răspunsuri:
| iKeel a răspuns:

NU.

| Brâncuşi a răspuns:

Dai ma drumul pe xvideowinking Se plateste mai bine nu avem nevoie de tinewaiting cu s-au fara e aceeasi ciorba, ceaotongue

| Amplifier a răspuns:

Am o intrebare fara suparare :Sunteti sarcastici? ca am cam pus la sufletbig grin

| Polaris a răspuns (pentru Amplifier):

Sarcasmul e al doilea lucru pe lista noastră, după mama ta.

| umbrax a răspuns:

Tocmai tea dat yeti la disparuti nu stia pe unde te-ai ascuns si cand a vazut ca umpli pe t/a a inceput sa se infurie si tea mai luat si la bataie wavewavewave

| Kremlin a răspuns (pentru Polaris):

AAAAAaaawwwwwww yeaaaaaaaah.Le trolled hard le lol le lol.

| ayosmdk a răspuns:

Nu stiu... te risti?
Daca stii sa imi faci micul dejun te iau eu. Oricum am nevoie de o menajera.

| Aneurysm a răspuns:

*o ciordeste pe tipa de la avatar si-o pune pe pat*
*citeste intrebarea*
Nu.

| AikkoxD a răspuns:

Şi ce ne aduci?

| Satanique a răspuns:

Daaaaaaa... Siguuur

| DevilBot07 a răspuns:

Buna! oricine e primit sa ia parte la orice categoie.Eu te primesc bucuroasa. happy
Ia un loc pe scaunele T/A - ului si incearca sa nu pui tot ce zic ceilalti la suflet. Sper a te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie daca-mi dai o funda nu imi pasa poti sa vi

| Musique a răspuns:

Eu strâng banii.

| Fiction a răspuns:

Cadou de bun venit.Ai timp 10 minute sa ne aduci la fiecare cate un cadou de bun venit.

| Bitzy a răspuns:

Dacă-mi dai „râs și amuzament" te primesc.Dar nu mai pune întrebări de acest gen că nu îți iese nimic.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

T\A... un loc dur (imagine), locuitori duri (imagine), jigniri (exemple)...
"Vei ramane in clubul virginilor eterni pana cand te duci in clubul celor care nu cuvata!" "A, da? Spurcaciune, vezi cine vorbeste!" (acum, cineva bate in timpan)Doar cei puternici rezista, poti fugi, dar nu te poti ascunde!

| PotcaPădurii a răspuns:

Ia vezi, te primim?

| Fiction a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Parca esti profa de romana.-_-

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Fiction):

"Cum indraznesti sa zici asa ceva? Nota 4!"
P.S.big grinaca-mi dai ciocolata, iti trec 40. In patru rate. Promit.

| Fiction a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Http://rlv.zcache.com/......1y_400.jpg
Ciocolata cu aroma de paianjeni.e ok?

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Fiction):

Nu-s canibala, dar sa zicem ca merge.

| EdiT a răspuns (pentru Fiction):

Profa de română? http://goo.gl/ZOLbW

| betsy a răspuns (pentru anonim_4396):

O, da. Pentru cei ca tine, orice întrebare e o ocazie de a da un răspuns şi orice răspuns e un pretext de a cerşi o fundă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru betsy):

E o intrebare pusa la misto, de ce sa ratez sa primesc o funda? daca ai ceva impotriva te rog frumos sa-mi spui ca oricum ma doare-n cot asa ca de cat te-ai chinuit sa scrii puteai sa faci alceva nu-ti pierde timpul sa-mi scrii ca imi strici si ziua si citesc si degeaba.

| Amplifier a răspuns:

Mai mult am pus intrebarea sta sa dau o funda dar inca nimeni nu m-a impresionat cu un raspuns comic specific T/Abig grin