Si eu... ce coincidenta
Nimic nu e coincidenta. Asa a vrut destinu.
Da, destinu' a vrut ca toti de la categoria asta sa mergem la scoala...
Profesorul e platit sa vina la scoala.
Pai da, si noi ca prostii...
Caut un film bun și o chem pe vecina pe la mine pe motiv că n-am vorbit de'un car de ani, vreau să văd ce mai face, să ne uităm la un film și că mi-e dor de ea.
La care ea o să zică ceva gen: Hai, zi-mi rapid care-i faza că n-am timp de glumele tale.
La care o asigur că invitația e reală, dacă, bineinteles o roagă pe mă-sa să facă niște prăjituri.
Nu as vrea sa-ti traiesc viata...
Nici eu nu vreau s-o trăiesc da mă obligă maică-mea.
Si cum o cheama pe vecina-ta?
Manuela.
Parca am mai auzit numele asta, da nu stiu unde. Eh, casa de piatra...
Doar cu prăjiturile.
O sa te insori cu prajiturile? ba... sa stii ca viata ar fi mai frumoasa asa... intrebarea e cine ti le face?
Just you.
Si cum ai dedus tu teoria asta... Nu, sa o luam altfel. Eu nu stiu sa-mi fac nici mie prajituri, si tu-mi spui ca... hahah, Auzi la el.
De ce nu mi-ai zis asta când te-am cerut de soție?
Cand naiba ai facut tu asta? Nu-mi amintesc...
Ba nu apar raspunsurile...
Stiu ca nu apar, asteaptă și tu puțin.
E prea solicitat site-u'.
De obicei așa face când treci de pagina 1.
Iti place noul nume? Eu il ador
Nu prea.
Ce zici de Lolo?
Sună mai pașnic.
Bai si chiar ma gandem ca o sa-mi spui asta... Daca o sa-ti vina ideea proasta sa-mi spui asa, o sa-ti spun Tudi tot restul vietii tale.
Da. Merg la scoala. *Ahh, am sportul. *, vin acasa si fac tiramisu (LoveSleep nu a fost in stare sa-mi faca) si dupa ma uit la un film.
Ala nu e in stare sa-si faca nici lui. De aia spun eu ca specia baietilor e inferioara, fata de cea a fetelor.
.
Pai da... noi suntem puterea!
^_^.
Păi,având în vedere că n-am făcut nimic la simulări...mă voi căsători cu prostia.
Da. La ora 08:00 trebuie sa ma gandesc la o scuza de ce am intarziat, dupa sa plec, bineinteles fara sa ma imbrac de scoala, dupa la 15:00 cand vin, trebuie sa ma uit la televizor si sa stau pe calculator. Dupa la 24:00 trebuie sa gasesc o scuza de ce nu merg la scoala... Daca ma gandesc, am facut asta toata viata mea, fara pauza! Sunt prea harnic, nici macar o vacanta...
Si pe TPU cand mai ai timp sa stai?
Ce crezi ca fac la calculator?
Pai eu stiu... poate te uiti la fileme, anime, sau mda, pare mai logic acum...
Daca as stii ce e un anime... Am mii de masini cu anime-uri. Dar asta nu inseamna ca eu am anime-uri.
Vai de viata ta... sa nu stii tu ce e ala un anime
Stiu nu merit sa mai traiesc! Acum imi dai bani?
Nu am... falita
andrandrandra întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Hirol întreabă:
DaciaRomania întreabă: