Ai avut o zi naspa...ce sa mai.Ai dormit langa usa pe un preș prafuit.Dar priveste partea buna. Bunicul tau e viu
Generatia din Romania hoti, betivani, drograti, vaisamar de tara asta cu oamenii de rahat
Ai dormit fascinat de integritatea corpului tau pe vreo cladire inalta urmarind spectacolul stelelor.Eu as fi avut si flash-uri sau senzatia de "secunda dinaintea mortii", in care probabil as fi fost mai interesesat de prima raza de lumina in momentul nasterii mele.Iar bataia ce urma sa vina, as fi luat-o ca pe un val de caldura ca sa-mi tina de cald pe lumea cealalta...sau ailalta, in orice caz una din ele.
Vreau sa-ti zic ca imi pare rau ca l-ai speriat pe RAY25TM.El n-a mai apucat sa citeasca si categoria, a intrat direct in intrebare.Scoate-l te rog din incurcatura.Stii tu, empatie si alte produse ale mintii.
Frumos. Asa cum ai scris, e asemanator monologului, dialogului din romanele si filmele din anii prohibitiei sau a filmelor gen "Sin City".
Continua.
Http://www.deweekend.ro/wp-content/uploads/2010/03/respect.jpg
I dont like big booties.
Probabil c*****e alea au avut chef de p***, si te-au luat pe la ele.
Nu stiu, man.
Ori nu ai terminat povestea ori ai uitat să pui punctul la sfârșit. Serios? Te gândeai să îți comanzi o salată înainte să intri în fast-food? Salată poți mânca și acasă, dar pizza sau shaorma nu prea ai ocazia.
Oricum, am văzut mai multe răspunsuri date de tine și aș dori să te felicit pentru că ești printre puținele persoane care are capul pe umeri. Nu încurajezi prostia și dai sfaturi bune și utile.
Salut.
Ăăă, povestea era terminată, am editat ceva la ultimul cuvânt ieri și văd că s-au șters mai multe.
"Oricât de surprins am fost să-mi simt mâinile la locul lor am plecat rapid să nu cumva să se răzgândească.
Și da, ai mei au închis toate ușile și eu n-aveam cheie.
Întrebarea e : Unde naiba am dormit? "
Cam asta era continuarea, dacă bine-mi amintesc.
Mulțam' de felicitări. Multă baftă în continuare.
Julyly2089 întreabă: