| LoveSleep a întrebat:

Băh, vreți să vă povestesc ceva? Normal că vreți.
Stăteam acu’ 2 zile pe la 12 jumate noaptea și habar n-aveam ce să fac. Mi-am zis să fac o plimbare. Mi-am luat geaca și am plecat. Cum mă plimbam eu prin parc de unul singur la miezul nopții, mi s-a făcut foame. M-am gândit să caut un restaurant să-mi comand o salată. M-am gândit doar, așa că m-am oprit la un fast food. Ștergeți-vă balele că n-am mâncat nimic că n-aveam bani la mine, intrasem doar să miros puțin.
Am plecat. Era oricum destul de mult efort pentru o zi. În drum spre casă trebuia să străbat parcul încă o dată. Era în fața mea un grup de copilași. Erau 3 fete și vreo 2 băieți. Când mai aveam și eu 2 pași să trec de mirosu de bere și de țigări care venea de la ei, mă strigă unu’:
-Bă m*%e!
Mă întorc. Era unul din tipii ăia șmecheri de la liceu genu ăla de mascul feroce. Pumnul lui era cât capul meu. (Copilaș pe naiba).
-Ddda.
-Bă ți-am dat voie să te uiți la prietenă-mea?
Nu mă înțelegeți greșit, nu mă holbam, dar am privit-o puțin în trecere.
Văd că aruncă doza de bere pe jos si vrea să vină spre mine. Bă, la 5 ani am căzut în WC, la 6 m-am îndrăgostit pentru prima dată (avea ea 24 și mi-a zis că nu putem fi împreună, da eu cred că era doar timidă), la 12 am băut juma’ de litru de vodkă pe care o credeam apă, acum am 18, am trăit destul de mult. Și poate, dacă am noroc, îmi rupe doar mâinile și picioarele.
-Bă te mai întreb o dată! Te-ai uitat sau nu la prietenă-mea?
Aveam 3 posibilități:
Să neg și să spun că nu m-am uitat, neștiind dacă m-a văzut sau nu, după care mai mult ca sigur o să iau o bătaie bună.
Să recunosc că m-am uitat și să aștept să-mi spun rugăciunea.
Să spun ceva tâmpenie caracteristică și să-mi iau bătaie de la tot grupu.
Am ales 3. Și zic: Bă, n-am vrut, da avea cu.ru’ prea mare și nu m-am putut abține. Tot ce mă gândeam după asta era "Nu la față, te rog, nu da".
În momentu ăla toate tipele de acolo au început să râdă, gândacii s-au oprit să se uite la spectacol, greierii cântau manele, Salam s-a dus la biserică și bunicu o înviat miraculos. Iar tipu ăla..eh, a început să râdă, să nu cadă de prost.
Oricât de surprins am fost să-mi simt mâinile la locul lor, am plecat rapid să nu cumva să se răzgândească.

Și da, ai mei au închis toate ușile și eu n-aveam cheie.
Întrebarea e : Unde naiba am dormit?

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

Ai avut o zi naspa...ce sa mai.Ai dormit langa usa pe un preș prafuit.Dar priveste partea buna. Bunicul tau e viu happy

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce bătaie ti-as fi dat eu...gandeam cu voce tare? Hehehe. Ala a fost norocul pros. aham aham, incepatorului. Mda, cred ca m-am înecat cu chebab.

| Doub a răspuns:

In cimitir.winking

| RAY a răspuns:

Generatia din Romania hoti, betivani, drograti, vaisamar de tara asta cu oamenii de rahat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dormit fascinat de integritatea corpului tau pe vreo cladire inalta urmarind spectacolul stelelor.Eu as fi avut si flash-uri sau senzatia de "secunda dinaintea mortii", in care probabil as fi fost mai interesesat de prima raza de lumina in momentul nasterii mele.Iar bataia ce urma sa vina, as fi luat-o ca pe un val de caldura ca sa-mi tina de cald pe lumea cealalta...sau ailalta, in orice caz una din ele.

Vreau sa-ti zic ca imi pare rau ca l-ai speriat pe RAY25TM.El n-a mai apucat sa citeasca si categoria, a intrat direct in intrebare.Scoate-l te rog din incurcatura.Stii tu, empatie si alte produse ale mintii.

| StefanTime a răspuns:

In boscheti.

| CaSiHai a răspuns:

Serios ai 18 ani si ti-a fost frica de aia?

| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Pa stradahappy

| horia2012 a răspuns:

Frumos. Asa cum ai scris, e asemanator monologului, dialogului din romanele si filmele din anii prohibitiei sau a filmelor gen "Sin City".
Continua.

| LoveSleep explică (pentru CaSiHai):

Mă, n-aș spune chiar frică.
Doar că mă cam căcam pe mine.

| CaSiHai a răspuns (pentru LoveSleep):

Ee ce sa itii fac acum asta e pacat ar fi iesit un **** minunat pacat

| aveam14ani a răspuns:

I dont like big booties. happy
Probabil c*****e alea au avut chef de p***, si te-au luat pe la ele.
Nu stiu, man.

| LordBolton a răspuns (pentru StefanTime):

Subscriu.

| FemeiaPisică a răspuns:

Ori nu ai terminat povestea ori ai uitat să pui punctul la sfârșit. Serios? Te gândeai să îți comanzi o salată înainte să intri în fast-food? Salată poți mânca și acasă, dar pizza sau shaorma nu prea ai ocazia.
Oricum, am văzut mai multe răspunsuri date de tine și aș dori să te felicit pentru că ești printre puținele persoane care are capul pe umeri. Nu încurajezi prostia și dai sfaturi bune și utile.

| LoveSleep explică (pentru FemeiaPisică):

Salut.
Ăăă, povestea era terminată, am editat ceva la ultimul cuvânt ieri și văd că s-au șters mai multe.
"Oricât de surprins am fost să-mi simt mâinile la locul lor am plecat rapid să nu cumva să se răzgândească.
Și da, ai mei au închis toate ușile și eu n-aveam cheie.
Întrebarea e : Unde naiba am dormit? "
Cam asta era continuarea, dacă bine-mi amintesc.

Mulțam' de felicitări. Multă baftă în continuare.