| Geanin a întrebat:

Bai, deci eu nu inteleg (partea a 2-a)

Voua rudele cati bani va dau cand va intalniti cu ele?

Am prieteni care zic ca le dau 20 de lei etc...

Dar ia ghiciti? Mie imi dau doar 100- 200 de lei. De ce? Nu inteleg? Stiu ca ar trebui sa ma bucur, dar mi se pare, nu stiu, trag la bani? LOL!

Adica acum cand ne-am intalnit, vara asta cand am mers la mare mi-au dat niste unchii 400 de lei. Adica lol! Ei au salariu de vreo 2000 de lei si 3000 de lei, cred. Si ei imi dau atatia bani, plus ca intr-un an cred ca primesc de la ei 1000 de lei de la ei.
Adica si parintii mei au salarii normale si totusi eu primesc bani de la rude de ordinul sutelor... De ce?

Si bunci mei care au pensia de 450de lei( stiu mica) si 2000 de lei (stiu ce diferenta), primesc de la ei 300 de lei de sarbatorii.

Deci voi, T/A, cati lei primiti de la rude?

Cred ca ai mei au spart o banca sau ceva...

13 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Depinde...de obicei imi vad destul de des bunicii si mai primesc cate 10-20 de lei insa de ziua mea sau de sarbatori se strang ceva mai multi.

Anul trecut de sarbatorile de iarna am primit undeva in jur de 500. In rest nu primesc.Doar de sarbatori si de ziua mea cred thinking

| Geanin explică (pentru RainmakerX):

Cel mai nasol e de mine e ca atunci cand o sa am salariu va trebui sa le cumpar la toti cadouri...;(

| RainmakerX a răspuns (pentru Geanin):

rolling on the floor Asta-i viata...

| doreal a răspuns:

Eu primeam 1 leu de la matusa. Spunea sa-mi iau si eu un suc. Cel mai ieftin suc e undeva la 1, 50, de ala la punga laughing. Dar era bine, ma bucuram si de atat. Cel mai mult am primit de la alta matusa, 75 de euro. Nu am rude prea bogate, poate si de aceea nu primesc mult.

| Geanin explică (pentru doreal):

75 de euro e ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mei sunt zgarciti, nu imi da (._.)

| SweetMinion a răspuns:

Nu primesc asa des bani, doar de la parinti, de la o matusa si de la bunicii din partea tatei.
De la bunici primesc de fiecare daca cand ma duc in vizita si e intotdeauna alta suma, dar e mai mult decat imi da tusa.
De la matusa primesc de fiecare data cand ii cer bani 29.000 ₩(dar asta e de fiecare data, nu stiu de ce). De la mama sau tata primesc cat cer, cer o data pe luna 100 mii ₩ sau mai mult, depinde pe ce vreau sa ii folosesc, sau cer o data la cateva zile, daca imi trebuie.

| Geanin explică (pentru anonim_4396):

LOL! Am norocu scris in frunte...

| LePotato a răspuns:

Eu nu acceptam bani de la ai mei(foarte rar) iar acum nu mai am nevoie:]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avarule.

| Geanin explică (pentru anonim_4396):

Eu si cu banii mei ii dau pe femei nu ma uit la ei.
(stai ca mai stiam)
In seara asta, ma simt bine, si vreau sa chefuiresc
De nimic nu-mi pasa...
Nu mai stiu, sorry! happy

| SabinaQueen a răspuns:

Marea majoritate a rudelor mele sunt zgarcite. Doar de la bunici primesc ceva. Asta in restul anului, dar de sarbatori mai primesc de la cateva rude.

| KamaSutra a răspuns:

In jur de 20-50 de lei
Depinde de ocazie