Nu mai ai nimic de spus?
Nu pleca
Da, da, nu vorbi asa de parca ti-ar pasa de mine ca ma rad, hai spune-mi, spune-mi ca sunt un copil mic de 15 ani care are nevoie de atentie.
Toti avem nevoie, si la 15 ani nu te mai poti numi copil
Ai tradus cu google, nu?
Yes) habar n-am o boaba de franceza, bine poate doar anumite cuvinte
Al meu nume il poti traduce?
Cred ca ai vrut sa spui ca iti place cel mai putin.
Insa eu nu stiam sintaxa aceea
Cred ca era mai bine :
"j'aime moins "
Nu esti nici de o luna la T/A si iti permiti sa faci asemenea afirmatii? Adica, stai, tu-mi spui mie ca nu o cunosc pe Daisuki dar in acelasi timp, spui ca tu o cunosti. Frate, tu nu ai simtul realitatii absolut deloc. Daisuki e de treaba, nu conteaza ca nu o stiu in realitate, si aici tot realitate e de fapt. Vorbim doar ca in scris, acelasi lucru.
Daisuki nu e usuratica. Cand ma dadeam drept baiat si incercam sa ma cuplez cu ea (nu rade), evita sa faca asta asa ca taci dracu ca habar n-ai. Din partea mea, poti sa pleci. Oricum te-ai certat cu destui useri.
Comenteaza-mi mesajul de mai jos vreau sa-ti aud parerea si sa vad cat de tare ma urasti
Poate "de mai sus" ca "de mai jos" este al meu.
1) Ai trecut deja la nesimtire.
Daisuki s-a purtat foarte frumos cu tine si nu si-a permis sa te jigneasca cum ai facut tu.
Acum i-ai mai luat si numele.
2)Eu am vorbit cu ea si in afara TPU si este exact la fel.
Adica n-am vorbit prin "scrisori" ca aici, dupa 25 de min se posteaza raspunsul pe a 2a pagina si chiar este la fel (parerea mea).
3) La faza cu consolatul... Nu e asa.
N-a facut asta.
Nu o cunosti.
4) La restul nu mai are rostul sa comentez.
5) Eu nu urasc pe nimeni.
Imi place sa fiu facut nesimtit, nemilos, ingamfat, penibil, ipocrit, ma caracterizeaza. Rugativa la sfanta si atotputernica Daisuki poate ma va spulbera cu razele ei ultraputernice, si inca ceva, sunt foarte bun cu oamenii pana la un moment dat, cand iei nu fac ceea ce vreau eu adica da sunt un om penibil, cu prietenii mei din realitate tot asa am facut au rezistat doar cativa 2, 3 + Ecaterina. Acum stii cine sunt )) pot sa astept sa mi se stearga contul apoi poate o incep din nou. Minunata si prea buna Depress sper ca vom mai vorbi vreodata . Da eu nu-s sanatos, si nu am nevoie sa ma duc la psihiatru.
O-kay.
Tu ești băiat.
Da, is baiat. Nici dupa ce ai vazut raspunsul asta nu ma crezi? Cine ti-a ranit sufletelul?
De unde știu eu că n-ai folosit un program de modificat voci, hă?
Da', na, dacă zici tu că ești fată, te cred. (așa oleacă)
Si daca stau pana la 40 de ani pe TPU, care-i faza "boss"? crezi ca eu intru pe site-uri sa ma indragostesc de "texte" ca tine? imi dai tu mie sfaturi de viata?)
"Cartofita" daca e sa o caut, o caut in viata reala
Cat bleaghi sa-ti spun ca nu m-am indragostit in huiuki (daisuki). Pentru mine exista doar dragostea divina.
Nu vad "nimic" de ras, bufonule
Cate ai scapat, ei da lasa deam, il sterg "и хуй с ним ".
и хуй с ним, atunci!
Ai tradus asa-i ?
Nup.
Dar am tradus dupa ce am vazut raspunsul asta.
Of, nu vreau sa pleci, cu cine mai beau eu la 12 noaptea?
Nu ma consola, urasc consolatiile, plec stii de ce? ca-s un copil mic (15 ani) caruia ii trebuie atentie si inca si m-am certat cu daisuki (huiuki) , ca ma ignora acum .
Si eu sunt un copil de 15 ani care cauta atentie si o obtine facand desene in Paint. Fii ca mine: iubeste, nu te certa cu oamenii.
Impaca-te cu Daisuki, e fata buna.
Cum pot sa ma impac cu ea dupa ce i-am zis vipera perfida si fata usuratica, CUM?
Atunci nici nu meriti sa fii iertat. Hai, dispari! Cum ai putut sa spui asa ceva? Si tocmai lui Daisuki...
"Si tocmai lui Daisuki " cine e daisuka, e sfanta Maria?
stiu ca spui aceasta din cauza ca va stiti de foarte demult, dar, o stii in realitate? pe TPU e o persoana in realitate e alta + tu nu stii ce crede ea despre tine si nu-i nevoie sa-mi spui ca ea gandeste bine ca nu-i asa, eae doar o fata carei ii place sa se "combineze " cu cei de pe TPU si care asteapta sa fie consolata din cauza complexelor sale, in numele lui Bach cum nu vedeti asta.
Nu-mi spune tu mie cine e de treaba si cine nu, pentru mine ea doar cauta sa fie consolata fiindca nu poate trai ca lumea in realitate , asa vorbesti despre ea de parca-i o zeitate ceva, poate pentru tine da, da pentru mine nu, mi-a placut sa fiu aici pe TPU am aflat ca exista si astfel de oameni, oameni care se lingusesc pe langa cineva care ii crede nimicuri dar ascunde asta, si eu tot am fost printre ei doar ca m-am trezit.
"Fii ca mine: iubeste" Iubesc... iubesc cuțitele și sângele. :v
Cine știe cum pot să ies din cămașa de forță și ce pot să fac cu cărucioru'?
Scuze ca am zis niste chestii despre tine de cateva ori, sa stii ca nu a fost cu rautate. Daca ti se sterg conturile, poti sa iti faci altul (unul), de pe care ar fi bine sa nu mai injuri. Toti avem si parti bune si altele mai putin bune, asa ca nu-i nevoie sa incerci sa pari nu stiu cum pe un cont si de pe altul sa iti faci de cap.
Acele lucruri pe care mi le-ai spus le-am luat ca sfaturi fiindcq esti mai de treaba ca mine.
Acum ca am citit ce s-a mai intamplat pe aici, vad ca ai reusit sa iti pui in cap cam toata lumea de la T/A. Sincer, cred ca si daca ti-ai sterge conturile astea si ti-ai face altul de pe care sa nu mai jignesti pe nimeni niciodata, tot n-ai reusi sa repari ce ai stricat. Eu am inteles unele chestii la tine, dar adevarul e ca ai mers mult prea departe.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: