| AinştainIsBack a întrebat:

Bine v-am regasit dragi... chestii.

Deci eram eu intr-o zi la T/A, bineinteles, serii de noi retarzi, seturi de intrebari handicapate. Ce mai, eram revoltat, asa ca am decis sa imi exprim durerea cu voi. A fost o greseala

Am incercat sa va mai aduc pe cunoscutul xat asa ca am facut niste reclama la T/A. La ce noroc am, adminii mi-au sters intrebarile.

Totusi, am reusit sa readuc unii useri pe xat si am adus si unii noi.

Apoi kusper31 a cerut o intrunire pe skype, asa ca m-am bagat si eu. Apoi i-a fost stearsa si lui intrebarea.

Situatia pe skype era ceva gen:
Marean(Aka Musollini si ceva): LOL fags manc pizza omfg loomynarty

Calm(Aka ksuper31): >Dota2lol daca negi te scot din grup

Dave(Aka glumeam nu are cont de TPU): Care joaca biliard pe miniclip?

Diana(Aka KawaiiPotato): *baga niste injuraturi aici* *baga alte injuraturi aici* hai sa jucam adevar/provocare *baga iar niste injuraturi de final*

Muci(Aka Musique): *tacere*

Saluturile intre noi erau ceva gen: *injuratura* *alta injuratura* salut Ainstain(au daca nu v-ati prins)

Am jucat niste Adevar/provocare si toate provocarile erau gen "te provoc sa te duci pe TPU si sa pui o intrebare cu...". De aici au venit intrebarile mele si ale lui ksuper31 de la Dragoste/Sex cu "am un p***s de 6 cm" sau "am un p***s de 62, 8 m"

Acum intrebarea: Sa sun la politie, protectia animalelor sau altceva sa ii ia pe astia?

4 răspunsuri:
| LordBolton a răspuns:

Ba tu ne minti ma.

Răspuns utilizator avertizat
| LordBolton a răspuns (pentru HristiVuceMamele):

Nu ma bag man.

| ksuper31 a răspuns:

E destul de trist ca ne raspundem la intrebari intre noi :'(. Potato's power!