1. Nu pot alege
2. Nu stiu ce sa zic. Unii ar spune ca sunt noua dar obisnuiam sa stau mult pe T/A acum 1 an si ceva si aveam alt nume!
1.Fuego.
2.Aminteste-ti ca si tu ai fost noua, iar noi te-am primit cu caldura.Acum,cand mai apar useri noi, faci fite, nu?
O, in puii mei!
La 2. e ideea că mulți se simțeau nașpa și acum vă răsculați toți și deveniți super buni la inimă și dintr-o dată o să acceptați orice nuntă cu Fuego!
Selena pentru că Demi e o drogată idioată.
Și ce ai tu cu userii noi? Nu vă înțeleg.E teritoriul vostru? Nu au voie să vină alții aici? Care-i problema voastră? Dacă sunt prea mulți nu mai primiți atenție? Penibil...
Demi e doar mai grăsuță și-mi plac ambele!
Nu-i penibil. Dar când lipsesc 2 zile se fac 4 pagini de întrebări, din care 90% sunt idioate.
1.niciuna
2. nu ma enerveaza
3.(ce nu trege la el)https://www.youtube.com/watch?v=bjpj8fYeQyE
1. Selena sa drogat cu Biber deci NO. Demi Lovato nu știu ce să zic... hai las-o pe ea.
2. Mă nu că aș avea ceva cu ei în general ( cum a mai zis cineva pe aici, toți am fost noi ) dar... uni chiar sunt enervanți dar... ăia s-au simițit și au c-am dispărut.
1. Demi Lovato
2.Si eu am fost noua deci... Oricum, cum am mai spus, suntem ca vinul pe-aici, nu? Cu cat mai vechi, cu-atat mai bun