Ce misto e, ce grafica realista! Adica arata ca o poza, stii, si eu vad cateodata lumea asa, dar dintr-un motiv sau altul, mereu ma trezesc la dezintoxicare dupa.
Lasă-te.
Grafică-proastă
Gramatică-proastă :"D-a banii mai repede!"
>d-a
Neamuzant.
Mulţumită?
Nu stiu ce vedeti voi dar mie mi s-a parut super. continua! nu pot zice nimic rau.
Ma eu stiu, am tras pe nas da sunt prea multe culori acolo care vor sa iese din calculator si care vor sa ma manance! Las`o mai moale cu comicuriile pentru ca, altfel se va produce sfarsitu lumii cand nici nu ne asteptam! La zam cu tine, vei fi inchis, pardon internat, 5148141 de sexunde dracee secunde pentru coruperea ochilor si a orbitelor acestuia!
Nu sunt fata, si am scris asa ca sa se rade lumea nu ma intere critici si tate alea, daca nu the intere nu te uita...
>ca sa se rade lumea
>nu ma intere
>tate alea
>the intere
Te-ai convins că eşti agramat?
Tu distruso, eu n-am tastatura romaneasca, deci nu mai scrie nimic despre scrisu meu.Asa ca ceau
Tu gândeşti înainte să vorbeşti? E clar deja,răspunsul e nu, se vede. Acolo sunt notate nişte greşeli gramaticale, nu e ideea că nu scrii cu diacritice. Că dacă scriai fără diacritice, dar corect, n-aveam nimic de obiectat.Şi motive să mă faci distrusă n-ai, dar pentru o persoană care nu gândeşte logic este specific acest comportament.
Deasta m-a inteleg mai bine cu englezii decat cu romanii...
Daca zici tu ca nu gandesc, nu gandesc la unele lucruci, din cauza asta unele lucruri nici nu ma deranjeaza, chiar daca ma injura cineva. Si imi pare rau ca te-am facut "distrusa"...
Totusi, iti doresc toate cele bune.
No întreabă:
unknown3243 întreabă: