| MangoGirl a întrebat:

am un cont webkinz de mult timp dar nu ma descurc cu ceva.La atelierul KinzStyle sunt aceleasi hainut mereu, dar eu vad la alte animalute haine speciale.De unde pot face rost si ce hainute pot pune in masina de croitorie pentru a obtine hainute frumoase, nu din petice?

125 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum te cheama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am 5 webkinz si haine membru lux.
pentru pantofi de clestar ai nevoie de ohelari roz cu inimioare, de pantofi ruby si de princess hat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o reteta pentru palaria de dectectiv :ton suit, blue ball cap, red ball cap. Sper sa-ti placa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe,, retete hainute webkinz'' si da clik pe prima. uitate la pag. 2sau3 si gasesti hainute si retete de mancaruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna pacta sunt noua la webkinz ma cheama Anastasia si am 10 ani sunt servanda si într- clasa o Patra.
 Vreau cum Stiu sa se confruntă cu ACEA Rochie ariipi ACEA Rochie roz cu aripioare si sa stiti ca numele Meu de Este utilizator poetovising Este Parola IAR dansindaly

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acele haine sun cadoul de inceput al unor peti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU mai hainute din acelea se fac la atelierul KinzStyle.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mango girl esti tare draguta ok asta eeste pentru toti adaugatima la prieteni numele este aleida23 si va pot da multe haine dati-mi parola si numele de utilizator o sa va fac cate pot jur pe rosu sa imi cada un bec in cap aca mint ca o sa va consum bani si pentru cei care imi dau contul lor sa mi-l scrie jos ceilalti no sa poata sal vada va iubessssccccccccc:*happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paipoti pune safaci un halat iti dau ingredientele :pantofi pufosi, bluza in multe culori si pantaloni de yoga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma intreb asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau niste creatii asculta ochelari in forma de inima plus pantofi cu inimi si coif de zana si va iesi pantofi de sticla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt adelina am 13 ani mesul meu este kkllk va pup bagati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc ANDA! am un cont de 15, 14 webkinz, hainutele speciale le poti optine doar daca ai ABONAMENT LUX ...si acela e forte scump. mi-a facut placere sa-ti dau acest raspuns. pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care au hainespeciale sunt cei care sunt membri deluxe sau au facut schimb in clubul prietenilor in trading room

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mango girl, trebuie sa iti cumperi coduri speciale pentru a avea acele hainute. trebuie sa cumperi codul, sa il introduci pe site-ul tau apoi vei avea una din acele haine. orice ai face la masina de croitorie iti vor iesi haine din petice... costa foarte mult un cod din acela! ana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla...la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca veti sa va fac multe haine, dati-mi numle de utilizator si parola si veti avea in jur de 20 de haine. sunt foarte frumoase! va dau si niste exemple de niste haine, ca sa va alegeti:costum spion de culoare rosie, halat pufos de culoare albastra, palarie detectiv, costum sirena, palarie sub forma de capsuna, masca de bal, pantofi cu toc stralucitori din sticla(Cenusareasa) si... cea mai frumosa...COSTUM STRALUCITOR DE VEDETA ROCK pentru fete care contine bluza, fusta, pantofi cu toc, palarie, colier cu un diamand sub forma de inima si doa bratari. numele mu e utilizator e LANA231. VA CONVINE? VA PROMIT DIN TOATA INIMA CA NU VOI FURA DE LA VOI CACI ORICUM SUNT PLINA DE BANI PE WEBKINZ! NICI NU STIU CE SA FAC CU ATATIA BANI! PAAAAAAAAAAA! Ana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mango girl la kinzstyle sunt acum haine noi dar daca vrei haine noi te statuiesc sa devi membru de lux sau astepti la kinstyle ca la anumite ore sunt haine noi pe dulap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele haine le iei de la Kinzstyle si le pui in masina de croitorie, ori te duci la clubul prietenilor si faci schimb cu alte aimalute. Poti sa te duci la www.ganzeStore.com(sau asa ceva) si sa cumperi haine speciale pe bani reali sau cumperi hainute din hipermarketuri(19-25 lei/buc.). Sper ca ti-a fost de folo.:) pentru fata care vrea sa-si faca gradina(28 iulie) intri in camera, dai pe harta(map), apoi pe cumpara(buy) si o saiti iei o camera de 1000kinzcash, verde. asta e tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a avea hainutele acelea speciale da acolo unde scre nou la kinzstyle si o sa ai articole foarte dragute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca www.cloting matchine webkinz filnulete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe webkinz retete si dai pe prima bara ca acolo este webkinz forum si sunt 6 pagini si dai la fiecare pagina si ai tot felul de retete de haine ori de mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ai pune iese tot cu petice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hainutele speciale le mai poti obtine de la activitatile zilei. dar nu stu retete pentru haine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cautale pe net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe google la retete webkinz haine si o sa iti apara (cand intri )niste retete de bagat la masina de croitorie.alea-s haine speciala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe "webkinz insider" scolo sunt retete de haine iti dau reteta mea preferata:palarie de printesa, ochelari in forma de inima si pantosi rubinii toate combinate iese PANTOFI DE CRISTAL.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite daca vrei sa ai niste pantofi albastri foarte frumosi de gheata urmeaza reteta asta: ai nevoie de ochelari cu inimioara, coiful acela roz de printesa si pantofi su inimioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare animal primeste la crearea contului lux cate haina speciala. Nimeni nu are una la fel.