Pune pantofii rosii cu inimioare si coifu de printesa si ochelari cu inimioara
Da am un raspuns: Hainutele trebuie sa le iei de la Curio shop, de la Zona Colectionarilor. Dar nu apar intotdeauna.Trbuie sa te duci des pe-a colo.Acum pentru masina de croitorie de la KinzStile cauta pe Google "retete haine webkinz" si o sa-ti arate acolo hainele si ce trebuie sa pui in Masina de Croitorie.Contul meu e "ate04". Daca vrei adauga-ma.
Http://www.webkinzinsider.com/clothing-machine-recipes exista si pagina a2-a cumperi ce scrie acolo si le pui in masina de croitorie LOL
Asa este, poti sa faci cum au zis si ceilalti combinatiile de haine. Dar daca vrei niste haine care nu le poti face la masina de croitorie sa te duci la kinz stayl in fiecare ora si sa fezi ce articol de imbracaminte este la,, SPECIAL"... uneori acolo la SPECIAL dau articole rare. cum ar fi:Rochia de bal, Masca venetiana, Costum vedeta pop, Peruca clovn...etc.Succes!
Sal colegi webkinz am 2 animalute webkinz pe un cont si nu mai merge sa ma conectez stiti pagina prima dau clic pe ia si ramine albastra nu se intimpla nimic alt ceva ajutati-ma! ce sa fac?
cit despre masina de croit nu stiu mie miau esit numai din petivecit haine am citit pe un sait ca le cumperi in realitatesi au un cod il introduci undeva (nu stiu nu scria) si apar virtual. daca nu ma crezi intra pe www.webkinz.ro dupa aia pe webkinz rominia si o sa vezi si tu pa! aaa da cum iti faci gradin a pe webkinz ca nu stiu. PLZZZZ AJUTOOOOR! ajutati-ma VA ROG AM 2 ANIMALE VIRTUALE SI NU VREAU SA LE PIERD DACA STITI CEVA SCRIETIMI AICI SAU PE MAIL radubaca@yahoo.com AJUTOR! 1
Va pot face multe haine cam 50 dar dati-mi contul vostru casa va fac haine.LA ADRESA : fluturas. 9937@yahoo.com
Da am raspuns:Consulta-te cu alte persoane care stiu haine rare si roag-o sa iti dea si tie reteta.Eu am intrat pe hainute webkinz si m-am dus la retete webkinz undeva jos si la pag 2 mi-a aratat o gramada de retete. Uite una tricou imprimeu cu floricele, sort de baie verde deschis si rochia albastra. Daca vreai sa iti mai dau contul meu este mitubisi.
Incearca linkul astahttp://www.webkinzinsider.com/wiki/Solved_Clothing_Recipes
DaciaRomania întreabă: