...am adormit spre dimineata. Ma trezesc brusc. Semiintuneric. Ma uit la ceas. Ora 5. In gand: "Of, ce ma fac? Am dormit toata ziua. Mai un pic si se inchide banca. Trebuie sa ajug neaparat!". Fac repede un dus, ma imbac, ies afara. Brr... E un frig si intuneric! Merg pe strada si nu vad nici un suflet viu, desi stau in zona centrala. Tot orasul e gol, parca dupa razboi. Ma intreb: "Oare e duminica? Sau o fi vreo epidemie, si eu nu stiu?". Ajung la banca. Ma apropii de intrare si realizez, ca este inchisa. Stau cateva minute amortita, in stare soc. Apoi scot mobilul si ii sunt pe ai mei. Nu raspunde nimeni. Sun o prietena. La fel. Ma uit in stanga, in dreapta. Vad o femeie, care se apropie. Deschid gura, ca sa-i adresez o intrebare, si in clipa aceea, realizand toata penibilitatea situatiei, in care ma aflu, o intreb, razand: "E dimineata, nu? Nu e seara". Si incep sa rad in hohote, tinundu-ma de burta. Ea, saraca, se uita la mine cu ochi mari si nedumeriti, si imi raspunde cu o vocea tremuranda: "Daaa".
- Si eu care credeam, ca e seara.
Apoi am plecat spre casa, razand si gandindu-ma la patul meu cald, care ma astepta.
Chiar a fost o situatie, cat se poate de comica, si autenticitatea trairilor mele a fost de nepretuit, de neuitat. Eram absolut convinsa ca era seara, si nici nu mi-as fi putut imagina, ca m-am trezit odata cu cocosii, si de fapt e dimineata. Of, of...
Cred ca inainte sa incepa vara eram cu baiatul care imi placea si eu eram pe un damb si vorbeam cu el si eu eram pe damb iar el jos de pe damb dupa aia pun piciorul sa fac si eu un pasa ma da de unde ca am alunecat si nici ca m-am mai ridicat
eu de obicei cu colegele mele suntem mai nebune [ asa zice toata lumea ] si ne asezam pe jos pe cine stie ce borduri ma rog
si la care ii zic eu baiatului acela :
sa stii ca am facut intentionat!
Julyly2089 întreabă: