| CrazyGirl98 a întrebat:

cum credeti ca ar trebui sa ma imbrac pentru banchet? Eu ma gandeam sa merg in pantaloni trei sferturi, tocuri de 15 cm, un hanorac din acela cu gluga si dedesubt o bluza de pijama si cu ursuletul meu tedy. Si la par ma gandeam sa imi fac un coc si in parti sa ma rad.Ce parere aveti? Credeti ca ar mai trebuii sa fac ceva?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Esti perfectalaughing.
Bine, ai putea sa te razi doar deasupra capului si in parti sa iti faci doua codite. Numai ca nu s-ar asorta tunsoarea asta cu bluza de pijama de dedesubt.

| raduqu a răspuns:

Mie mi se pare ok cum teimbraci si la inceputul scolii tot asa sa te imbraci si sa iti intrebi profesorii daca le place cum te-ai imbracat! ok?

| CrazyGirl98 explică (pentru raduqu):

laughing

| Fiction a răspuns:

Nu uita de aripile de zana si sa te machezi ca o sirena.

| CrazyGirl98 explică (pentru Fiction):

Bine ca mi-ai adus aminte...era sa uit

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Daa nu iti mai trebuie nimic dar mai bine nu iti iei pantalonii trei sferturi ci unii de astia

http://www.google.ro/......tp?/imgres g%3Dposts%26t%3D9944&h=500&w=312&sz=43&tbnid=FtA4qARXSrNhnM:&tbnh=101&tbnw=63&prev=/search%3Fq%3Dpantaloni%2Bhaiosi%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=pantaloni+haiosi&usg=__PnWkFhAIiJyjwuScbUIGOYEKls4=&docid=AxkaX_iWdsaWFM&hl=ro&sa=X&ei=Ry2FUMbaDITEswaJsID4Dg&ved=0CD0Q9QEwBQ&dur=283

| Kidutzu99 a răspuns:

E perfect daca vrei sa arati ca o boschetara big grin

| LittleSue a răspuns:

Pics or didn't happen.

| Ovidiu11 a răspuns:

Hmm, suna binisor, ar suna mai bine daca ti-ai lua un trening pe tine.