Exceel de obicei nu sunt de acord cu tine dar acum ai dreptate si eu m-am saturat sa vad intrebari "o nu ajutor mi am pierdut sobolanul" nu este amuzament in astfel de intrebari.
Bla bla bla Exceel, bla bla bla.
Timp irosit degeaba dulceață, și știi mai bine decât mine.
Degeaba incercati, flegma asta infecta nu o sa se schimbe. Gasiti-va alta ocupatie pe internet.
La o întrebare ca aceasta ''Mi-am pierdut unicornul, ce fac acum?'', s-au dat pete 50 de răspunsuri.Mda,e la modă să pari nebun sau lunatic.Stupid!
Ai putea sa enumeri useri astia(kapraneagra)? Vreau sa vad cine(kapraneagra) crezi tu ca e genul de om care nu are haz(kapraneagra)
Ce zici?(Kapraneagra)
Kapraneagra
Vrei şi tu o bucată de drog?
Îţi promit că vei fi aspirator de gagici cu ea.
Deci, nu cred ca doar eu am citit tot.
Și tin minte momentele acelea de glorie in care T/A era...T/A in esență.
Stiam deja, dar daca incercam sa postam ceva, hopa! toți ne critică. Am incercat să fac si eu un comic, dar apoi :'' Uu. Polaris le făcea mai bune!'' [scuze de comparatie]
Amadeea stie cât inseamnă T/A pentru mine, dar cum am mai zis, noi incercam să inflorim o floare ofilită.
(Gigi mode on) -Ba hahalero pe cine faci tu fraier si cat am furat eu de am ajuns in puscarie?
Ori ce-ar fi n-ai simtul umorului asa si de aia intrebarile tale nu sunt amuzante dar nu-ti fa griji nu-l depasesti pe david numbers
La naiba! si eu care pregateam locul premiului! . poate incep iar invazia.
Ce sa faca adminii, sa stearga intrebarea? poate vor sa auda de fuga mea... bineee. Recunosc ca si pe mine ma mai ia valul cateodata si transform in chat, mea culpa! In rest... nu am nimic de vadut si nici de cumparat, anunturi dau numai la matrimoniale cand imi arde de dat in leagan iar cand am incercat ceva mi-a sarit impertinenta in cap, nu dam nume ca nu e frumos dar am sa-i atac prin invaluire, nici nu se gandesc ei cand le-or cade mos Martin in sapte.
Soarta.
Timpurile se schimb, oamenii se schimbă, apar oameni noi, chestii noi nu poţi rămâne învăluit în trecut. Momentele fericite şi frumoase durează atât de puţin...
Da,este adevarat.Si eu am dat intrebari stupide.Deci T/A suntem noi.Deci noi ne pierdem si nu categoria.E trist....Adica nu trebuie sa scriem tot ce ne vine in cap...
Ofi cum zici tu, dar acum noi T/A-isti suntem mai uniti ca niciodata, iar asta ne face cu mult superiori vechilor generatii T/A. Conteaza sa fim mai buni T/A-isti sau mai buni prieteni? Eu optez pentru varianta 2.
Totusi T/A era super atunci cand Apache si Dumnezau isi omorau timpul pe aici.
Eu nu pot sa inteleg de ce ramaneti pe un site pe care nu il mai considerati amuzant... aveti cumva o obligatie, va stie cineva in realitate aici?
Logic ca totul s-a dus la vale, site-ul e plin de copii de maxim 12 ani.
Dar...de ce nu plecati pe alte site-uri daca asta e de rahat?
Pana la urma nu stati pe TPU fiindca este un site de answer sharing..stati fiindca il folositi ca pe un forum/blog.
Si slava domnului daca nu sunt o multime de forumuri/bloguri pe net unde sa iti omori timpul de 10 ori mai bune ca TPU.
Ma rog...mi se pare putin penibil sa te plangi pe un site de calitatea lui cand nu te pune nimeni sa ramai.
E ca si cum incep eu sa ma plang de facebook cand nici macar nu am cont pe el...
Si t/a a fost mereu asa...mai degraba ne-am maturizat/saturat noi de aceleasi poante fara logica.
Cel puțin eu nu am nici o obligație să rămân aici.Doar am vrut să le arăt lor, care
cu... "familia T/A"
Bla bla bla.Eu sinicer nu am nici o problemă.Nu mă interesează ce se întâmplă cu categoria Trivia/Amuzante doar că e enervant să te urmărească toți pe la alte categorii și să te bage în seamă doar ca să intrii aici sau alte chestii, cum ai spus și tu.
Copii de maxim 12 ani dar înaine nu era așa. Înainte când și tu îți omorai timpul pe aici.