La cate oglinzi am spart eu, asta nu a insemnat ca nu am avut norocVei avea noroc cu carul si apropos, nu te mai lua dupa superstitii
@anelaubed, acum imi spui? De ce nu mi-ai spus inainte sa ma casatoresc, ca spargeam 10 de odata!
Daca ai vedea cat de greu se fabrica o oglinda probabil te-ai razgandi.Cred ca ai depasit perioada Mos Craciun, pisica neagra si Justin Beiber.Sau nu
Se spune ca daca spargi oglinda, de atunci incolo 7 ani nu te mariti! Uite un link despre oglinda sparta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67276
Eu zic sa faci praf toate oglinzile care le ai acasa ca dragostea sa fie maxima.
Nu, este exact invers, daca le scapi o sa ai 7 ani de ghinion, ca sa speli ghinionul trebuie sa le lasi acolo, sa nu te atingi de bucati timp de 7 ore si dup-aia sa le strangi.
Cate oglinzi ai spart? inmulteste nr oglinzilor sparte cu 7 si vei obtine anii de ghinion
Astea sunt povesti... Eu am spart zeci de oglinzi si inca traiesc foarte bine!
Daca il iubesti, sentimentul vine din suflet nu din oglinda
N-are rost sa crezi in chestii de genul asta. N-o sa ai ghinion iar noroc vei avea pentru ca toti avem macar odata in viata
Pai cum s aiti expplic astea sunt superstitii daca nu ai avut noroc pana acum nu risipi oglinzile
Lasa-ti superstitiile deoparte, poate cateodata se mai intampla si sa ai ghinion si sa ai noroc. Acum ce faceti ascultati ogliziile, ascultati-va inimile cand e vorba de dragoste [; x]
Julyly2089 întreabă: