| Kyılε a întrebat:

Bună din nou, scumpi useri T/A! După multe absențe pe site, m-am decis să scriu, ca un fel de mesaj, tuturor prietenilor, care poate mă vor ierta într-o bună zi! Am dat dovadă de imaturitate, neprietenie, trădare, minciună, pentru faptul că am părăsit site-ul, încurajându-vă că nu o voi face! Mă simt atât de prost! Recunosc, am avut un motiv și anume: părinții mei divorțau, dar cu toate astea, nu trebuia să vă las! Poate unii m-au uitat, poate alții nu, dar nu asta contează! Contează că v-am dezamăgit, atât pe voi, cât și pe întregul site TPU! Acum voi avea examenele, și iarăși nu știu dacă voi mai intra! Dar pentru voi, voi mai intra cu mare drag și în perioada care urmează! Îmi voi măsura timpul, încât să am timp să intru și pe TPU! Vreau doar să-mi recapăt prietenii și să mă ierte! Atâta tot!
Vă mulțumesc că mi-ați fost niște prieteni extraordinar de buni, sinceri, iubitori și lista continuă, și înțeleg dacă timpul meu pe TPU s-a încheiat! N-am să uit niciodată clipele frumoase pe TPU și mai mult, pe voi! Kail s-a întors, dar doar dacă vreți voi! Vreau să încep altă poveste alături de voi! Vreau să fiu alt Kail, cel opus trăsăturilor mele negative! Cel mai important: îmi vreau prietenii înapoi!
Vă mulțumesc că ați citit mesajul meu și sper că nu v-am răpit din timpul de stat la computer cu mesajele mele care poate unii nu dau nici 2 bani pe ele! Vreau doar să nu mă simt în plus pe TPU! Să fiu ca voi!
Cu dragoste pentru voi toți și pentru TPU,
Kail

52 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

Habar n-am cine esti rolling on the floor

Welcome back!

| Pricked a răspuns:

dc faci totul sa para atat de dramatic

| Kyılε explică (pentru LePotato):

Nici eu, și sper că vom putea fi buni prieteni de acum în colo! De la tine aș putea căpăta râsul în perioada examenelor, fiindu-mi de mare ajutor! Și încă ceva, eu am scris acest mesaj pentru userii vechi de pe T/A, care majoritatea îmi sunt prieteni! Nu userilor noi, care nici nu-i cunosc!

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Oooo ce ma bucur ca ai revenit ***lacrimi**plansete de bucurie***urale***injuraturi***. Asa, eu nu te cunosc, nu ma intereseaza, hai pa!

| Kyılε explică (pentru Pricked):

Fiindcă, din păcate, este dramatic!

| KillMePlease a răspuns:

sall, Kris, ce faci, măi? puppy dog eyes

| KillMePlease a răspuns:

mă mai ţii minte, Kris?

| Kyılε explică (pentru KillMePlease):

Uite, așteptam un răspuns din partea ta și a lui Kamy.

Cum să nu te mai țin minte? Pe tine, Killy, nu am să te uit never! Pe tine și pe Kamy!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru KillMePlease):

Aoleo,alta din grupul vostru? E clar, asta ne mai lipsea!

| KillMePlease a răspuns (pentru Kyılε):

happy
ce-ai mai făcut?
cum de te-ai hotărât să revii?
mă bucur ca-i revenit, amiga

| KillMePlease a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Kris e băiat, măi hypnotized

| Kyılε explică (pentru FABULOSUL6000):

Tu ești conștient că mesajul ăsta nu-ți e adresat ție, în mod personal, nu?

| Kyılε explică (pentru FABULOSUL6000):

Te rog, nu mă face să te ignor de acum înainte!

| Pricked a răspuns (pentru Kyılε):

Greseala mea

puppy dog eyes
lasă-l...aşa e el...mai morocănos

Lasă-l, probabil e în toane proaste! Dacă așa e el, atunci problema se pune altfel!

| LePotato a răspuns (pentru Kyılε):

Ok, pai bafta la examene...ce examene? BAC-ul?

| Kyılε explică:

Nu mi-ai dat de ales, amice! Ia la mișto pe altcineva, nu pe mine! Să vedem acuma cine îți mai vede comentariile deplorabile, fiindcă, în mod cert, eu unul mă lipsesc de la ele!

de fapt...aşa e el... :{
în fine, lasă-l în plata,, Domnului" =]]

| SergiuBoss11 a răspuns:

Tu esti?! Chiar tu esti?! KyeLle,prietenul meu de mult pierdut,te-am regasitcrying! Te-am asteptat atat timp,am suferit atat de mult ca sa te intorcicrying! Kailsad,mi-a fost asa dor de tine, in sfarsit te-am regasit, prietenul meu de mult pierdut! Viata mea are un nou sens! Prietenia noastra a invins granitele timpului si spatiului aducandu-ne din nou impreuna! Kailsad, imi pare rau pentru tot, prietenul meu!

O fi, nu știu cum e el și ce spune, fiindcă i-am dat ignore!

| Kyılε explică (pentru SergiuBoss11):

Și mie îmi pare rău că te-am făcut să suferi și ceea ce urmează e o întrebare fără miștouri, fără nimic, dar cine ești?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Kyılε):

M-ai uitat? stiam ca m-ai uitat...

| Kyılε explică (pentru LePotato):

Nu, nu! Mai am până la BAC! Examenele de a 8-a!

Bine.
Bine.
Nu te mai gândi la asta.

| Kyılε explică (pentru SergiuBoss11):

Păi, de fapt, eu nu cunosc niciun SergiuBoss11!

Încerc, dar nu pot dacă cineva îmi tot amintește despre asta!

scuze... sad
te las să te bucuri de revenire atunci...
happy

| LePotato a răspuns (pentru Kyılε):

A ok, bafta... daca nu le iei, se rezolva (iti ciopartesc eu profii, corectorii)