| Kyılε a întrebat:

Bună din nou, scumpi useri T/A! După multe absențe pe site, m-am decis să scriu, ca un fel de mesaj, tuturor prietenilor, care poate mă vor ierta într-o bună zi! Am dat dovadă de imaturitate, neprietenie, trădare, minciună, pentru faptul că am părăsit site-ul, încurajându-vă că nu o voi face! Mă simt atât de prost! Recunosc, am avut un motiv și anume: părinții mei divorțau, dar cu toate astea, nu trebuia să vă las! Poate unii m-au uitat, poate alții nu, dar nu asta contează! Contează că v-am dezamăgit, atât pe voi, cât și pe întregul site TPU! Acum voi avea examenele, și iarăși nu știu dacă voi mai intra! Dar pentru voi, voi mai intra cu mare drag și în perioada care urmează! Îmi voi măsura timpul, încât să am timp să intru și pe TPU! Vreau doar să-mi recapăt prietenii și să mă ierte! Atâta tot!
Vă mulțumesc că mi-ați fost niște prieteni extraordinar de buni, sinceri, iubitori și lista continuă, și înțeleg dacă timpul meu pe TPU s-a încheiat! N-am să uit niciodată clipele frumoase pe TPU și mai mult, pe voi! Kail s-a întors, dar doar dacă vreți voi! Vreau să încep altă poveste alături de voi! Vreau să fiu alt Kail, cel opus trăsăturilor mele negative! Cel mai important: îmi vreau prietenii înapoi!
Vă mulțumesc că ați citit mesajul meu și sper că nu v-am răpit din timpul de stat la computer cu mesajele mele care poate unii nu dau nici 2 bani pe ele! Vreau doar să nu mă simt în plus pe TPU! Să fiu ca voi!
Cu dragoste pentru voi toți și pentru TPU,
Kail

52 răspunsuri:
| Kyılε explică (pentru KillMePlease):

Hai că mai vorbim pe la 7! Sper să fie și Kamy! Baftă la școală!

| Kyılε explică (pentru LePotato):

Mă bazez pe tine!

| LePotato a răspuns (pentru Kyılε):

smug

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Heeei, Kail!
Eu nu te-am uitat si sper ca nici tu pe mine happy
Te intelegem, toata lumea are probleme... Esti oricand binevenit si ma bucur ca te-ai intors big grin

| KillMePlease a răspuns (pentru Kyılε):

Şi eu ies tot la 7 de la ore.
Mersi şi ţie. thumbs up

| Doub a răspuns:

Lacrimogen.
Oricum, bun venit.

| implant a răspuns:

De ce scrii asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Serios " omnipotentul"? rolling on the floor)) rolling on the floor) Ma asteptam la mai mult din partea ta.
Si sa mai dai raspunsuri si la religie rolling on the floor).
"Omnipotetntul a raspuns sa intrebarea " ce sa fac sa mi se ierte pacatele?" " rolling on the floor).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kaaail.
Eu te stiu pe tine, dar nu stiu daca tu ma stii pe mine laughing).

| Kyılε explică (pentru anonim_4396):

Te știu, Depress.

| Kyılε explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Mă, ce oameni primitori! Știam eu că mă veți primi și că nu m-ați uitat așa repede!

| Kyılε explică (pentru Doub):

Bun găsit!

| Kyılε explică (pentru implant):

Așa simt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kyılε):

Serios? blushing

nu mai vorbeşti, ha?
raised eyebrows

| Kyılε explică (pentru KillMePlease):

N-am mai intrat aseară! Aveam mult de învățat!

okay, okay
nu-i nimic, Kris
happy

| Suck a răspuns:

Oh, altu cu drame ieftine. Te mai tin minte dar tu pe mine sigur nu. Tu formai grupul ala de milogi.

| KamaSutra a răspuns:

Prietenasu meu Kail, de cand n-am mai vorbit, foarte urat din partea ta ca n-ai mai intrat, s-au schimbat multe, dar e bine ca te-ai intorshappy

| Kyılε explică (pentru KamaSutra):

Știu, știu. Am mai avut probleme si cu scoala asta, mi-am reparat foarte multe medii in perioada in care n-am mai intrat
Fiindca mi-ai atras atentia chiar imi pare si mai rau
Offff, dar, mda asta conteaza..ca m-am intors! Si sper ca intr-o zi sa fim iarasi impreuna sau mai degraba sa ne reparam definitiv relatia ca prieteni. Tu Kamy ai fost singura fata care m-a motivat atunci sa mai raman cateva zile prin emotia care mi-ai transmis-o si prin faptul ca ai tinut la mine poate mai mult ca oricine.
Cred ca-i vizibil ca eu inca tin la tine si as da orice ca sa nu te pierd, atat pe tine cat si pe prietenii mei cum am mentionat si in intrebarea-mesaj. Te pup dulce pentru ca nu mai uitat si pentru faptul ca m-ai primit cu drag langa tine, langa voi toti

Si-ti mai promit inca ceva : ORICE AR INTERVENI IN VIITOR EU NU VOI LASA CA ACEL LUCRU SA STEA INTRE PRIETENIA NOASTA NEMURITOARE!

| KamaSutra a răspuns (pentru Kyılε):

Ce draguthappy

| Kyılε explică (pentru KamaSutra):

Ma bucur ca simti asta pentru mesajul meu acordat tie :*