Hai că mai vorbim pe la 7! Sper să fie și Kamy! Baftă la școală!
Heeei, Kail!
Eu nu te-am uitat si sper ca nici tu pe mine
Te intelegem, toata lumea are probleme... Esti oricand binevenit si ma bucur ca te-ai intors
Serios " omnipotentul"? )) ) Ma asteptam la mai mult din partea ta.
Si sa mai dai raspunsuri si la religie ).
"Omnipotetntul a raspuns sa intrebarea " ce sa fac sa mi se ierte pacatele?" " ).
Mă, ce oameni primitori! Știam eu că mă veți primi și că nu m-ați uitat așa repede!
Oh, altu cu drame ieftine. Te mai tin minte dar tu pe mine sigur nu. Tu formai grupul ala de milogi.
Prietenasu meu Kail, de cand n-am mai vorbit, foarte urat din partea ta ca n-ai mai intrat, s-au schimbat multe, dar e bine ca te-ai intors
Știu, știu. Am mai avut probleme si cu scoala asta, mi-am reparat foarte multe medii in perioada in care n-am mai intrat
Fiindca mi-ai atras atentia chiar imi pare si mai rau
Offff, dar, mda asta conteaza..ca m-am intors! Si sper ca intr-o zi sa fim iarasi impreuna sau mai degraba sa ne reparam definitiv relatia ca prieteni. Tu Kamy ai fost singura fata care m-a motivat atunci sa mai raman cateva zile prin emotia care mi-ai transmis-o si prin faptul ca ai tinut la mine poate mai mult ca oricine.
Cred ca-i vizibil ca eu inca tin la tine si as da orice ca sa nu te pierd, atat pe tine cat si pe prietenii mei cum am mentionat si in intrebarea-mesaj. Te pup dulce pentru ca nu mai uitat si pentru faptul ca m-ai primit cu drag langa tine, langa voi toti
Si-ti mai promit inca ceva : ORICE AR INTERVENI IN VIITOR EU NU VOI LASA CA ACEL LUCRU SA STEA INTRE PRIETENIA NOASTA NEMURITOARE!
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: