Uite, așteptam un răspuns din partea ta și a lui Kamy.
ce-ai mai făcut?
cum de te-ai hotărât să revii?
mă bucur ca-i revenit, amiga
Cum să nu te mai țin minte? Pe tine, Killy, nu am să te uit never! Pe tine și pe Kamy!
Aoleo,alta din grupul vostru? E clar, asta ne mai lipsea!
Kris e băiat, măi
Te rog, nu mă face să te ignor de acum înainte!
lasă-l...aşa e el...mai morocănos
Lasă-l, probabil e în toane proaste! Dacă așa e el, atunci problema se pune altfel!
de fapt...aşa e el... :{
în fine, lasă-l în plata,, Domnului" =]]
O fi, nu știu cum e el și ce spune, fiindcă i-am dat ignore!
Bine.
Bine.
Nu te mai gândi la asta.
Încerc, dar nu pot dacă cineva îmi tot amintește despre asta!
scuze...
te las să te bucuri de revenire atunci...
Hai că mai vorbim pe la 7! Sper să fie și Kamy! Baftă la școală!
Şi eu ies tot la 7 de la ore.
Mersi şi ţie.
Prietenasu meu Kail, de cand n-am mai vorbit, foarte urat din partea ta ca n-ai mai intrat, s-au schimbat multe, dar e bine ca te-ai intors
Știu, știu. Am mai avut probleme si cu scoala asta, mi-am reparat foarte multe medii in perioada in care n-am mai intrat
Fiindca mi-ai atras atentia chiar imi pare si mai rau
Offff, dar, mda asta conteaza..ca m-am intors! Si sper ca intr-o zi sa fim iarasi impreuna sau mai degraba sa ne reparam definitiv relatia ca prieteni. Tu Kamy ai fost singura fata care m-a motivat atunci sa mai raman cateva zile prin emotia care mi-ai transmis-o si prin faptul ca ai tinut la mine poate mai mult ca oricine.
Cred ca-i vizibil ca eu inca tin la tine si as da orice ca sa nu te pierd, atat pe tine cat si pe prietenii mei cum am mentionat si in intrebarea-mesaj. Te pup dulce pentru ca nu mai uitat si pentru faptul ca m-ai primit cu drag langa tine, langa voi toti
Si-ti mai promit inca ceva : ORICE AR INTERVENI IN VIITOR EU NU VOI LASA CA ACEL LUCRU SA STEA INTRE PRIETENIA NOASTA NEMURITOARE!
Tu esti?! Chiar tu esti?! KyeLle,prietenul meu de mult pierdut,te-am regasit! Te-am asteptat atat timp,am suferit atat de mult ca sa te intorci! Kail,mi-a fost asa dor de tine, in sfarsit te-am regasit, prietenul meu de mult pierdut! Viata mea are un nou sens! Prietenia noastra a invins granitele timpului si spatiului aducandu-ne din nou impreuna! Kail, imi pare rau pentru tot, prietenul meu!
Și mie îmi pare rău că te-am făcut să suferi și ceea ce urmează e o întrebare fără miștouri, fără nimic, dar cine ești?
M-ai uitat? stiam ca m-ai uitat...
Păi, de fapt, eu nu cunosc niciun SergiuBoss11!
Heeei, Kail!
Eu nu te-am uitat si sper ca nici tu pe mine
Te intelegem, toata lumea are probleme... Esti oricand binevenit si ma bucur ca te-ai intors
Mă, ce oameni primitori! Știam eu că mă veți primi și că nu m-ați uitat așa repede!
Oooo ce ma bucur ca ai revenit ***lacrimi**plansete de bucurie***urale***injuraturi***. Asa, eu nu te cunosc, nu ma intereseaza, hai pa!
Tu ești conștient că mesajul ăsta nu-ți e adresat ție, în mod personal, nu?
Serios " omnipotentul"? )) ) Ma asteptam la mai mult din partea ta.
Si sa mai dai raspunsuri si la religie ).
"Omnipotetntul a raspuns sa intrebarea " ce sa fac sa mi se ierte pacatele?" " ).
Oh, altu cu drame ieftine. Te mai tin minte dar tu pe mine sigur nu. Tu formai grupul ala de milogi.
Te știu, Depress.
Serios?
Nu mi-ai dat de ales, amice! Ia la mișto pe altcineva, nu pe mine! Să vedem acuma cine îți mai vede comentariile deplorabile, fiindcă, în mod cert, eu unul mă lipsesc de la ele!
nu mai vorbeşti, ha?
N-am mai intrat aseară! Aveam mult de învățat!
okay, okay
nu-i nimic, Kris
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: