| MIRUNAmyra a întrebat:

Buna seara "dragi" telespectatori in aceasta seara m-am gandit (si nu o fac prea des deci va rog sa apreciati) daca absolut toti utilizatorii (inca o dovada ca am dormit cu capul pe dictionar si vreau sa o dovedesc) TPU (T/A) ar sarbatorii evenimentele importante pe calculator ce ati scrie pentru a face pe originali,gen toata lumea spune numai "An nou fericit" cum ati ura voi asta intr-un mod amuzant. Poate funda, poate nu, vad eu. Va rog nu ma jigniti de abia m-am trezit creierul meu proceseaza acum cu viteza melcului schiop.

Răspuns Câştigător
| DoriKat a răspuns:

Inca un an! Hell yes!
Mai mult timp sa chinui si sa distrug!
happy
Urare pentru ceilalti: Fie ca in anul viitor sa nu va intalniti cu mine, ca sa fiti fericiti!
laughing

17 răspunsuri:
| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Asta-i scuza tuturor neterminatilor: "Abia m-am trezit si de aia am glume asa de tampite", apoi mai baga si o autocritica de parca, daca unu' din ospiciu recunoaste ca e retardat, il externeaza.

| MIRUNAmyra explică (pentru ViseleSmulgGratii):

*Nu imi pasa* Copile daca voiam sa stiu parerea ta despre mine as intreba, glumesc doar nu e nevoie sa tresari astfel.Defapt recunosc, e bine sa stii ce cred ceilalti despre tine evident pentru a te corecta dar nu ma intereseaza parerea unui necunoscut, oricum si daca te cunosteam te ignoram.Concluzia:tu mori eu nu. Daca ai chef de cearta raspunde daca nu(si sper sa nu ma cert de revelion) ignora-ma cum trebuia si eu sa iti fac.An nou fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un An Nou Fericit,
Care sigur va fi corcit.
Să curgă șampania,
Să se inunde baia
De chișătoarea abundentă
De la atâta mâncat de cretă.
*lipsă de inspirație*

| MIRUNAmyra explică (pentru DoriKat):

Super imaginatie!

| DoriKat a răspuns (pentru MIRUNAmyra):

Vai. multumesc!
nu am mai auzit de mult timp aceste cuvinte...
Practic. nu le-am auzit nici acum...
Whatever

Citeste cu voce tare, sigur asa o sa auzi aceste cuvinte.

Ce idee buna!
Se vede ca ai dormit cu capul pe dictionar! laughing

Pai vezi, si voi care radeati de mine.laughing

Ehh. radem cu tine, nu DE tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa sufar sarbatorile astea.

Depinde cum privesti lucrurile.big grin

| DoriKat a răspuns (pentru anonim_4396):

No one does! (nimeni nu le suporta!)

Eu de aici asa vadhappy (adica radeam cu tine)

| MIRUNAmyra explică:

An nou fericit am spus! Apropo tu chiar crezi ca eu plang pentru ceva spus in lumea virtuala?! Pe bune josnic.Si apropo eu nu ti-am spus ca esti prost/proasta, macar vorbeste frumos.Si in plus daca sunt asa proasta oare cum se face ca tu nu esti la fel daca te cobori la nivelul unei "retardate".Nu ma supar ca ma face un copil de pe net proasta.Sa te distrezi de revelion.

Macar tu sa crezi asta...An nou fericit!

Happy new year! :*:*

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru MIRUNAmyra):

Unde ti-am vorbit urat? Multa minte-ti mai trebuie...

Zi si mie, las acolo cateva randuri amarate cu ceea ce cred eu despre tipul tau de caracter iar tu imi faci teoria chibritului in doua volume ca sa imi explici ca nu suferi si ca te doare in cot de ce zic altii?

Ce sa mai... distractie placuta!