Inca un an! Hell yes!
Mai mult timp sa chinui si sa distrug!
Urare pentru ceilalti: Fie ca in anul viitor sa nu va intalniti cu mine, ca sa fiti fericiti!
Asta-i scuza tuturor neterminatilor: "Abia m-am trezit si de aia am glume asa de tampite", apoi mai baga si o autocritica de parca, daca unu' din ospiciu recunoaste ca e retardat, il externeaza.
*Nu imi pasa* Copile daca voiam sa stiu parerea ta despre mine as intreba, glumesc doar nu e nevoie sa tresari astfel.Defapt recunosc, e bine sa stii ce cred ceilalti despre tine evident pentru a te corecta dar nu ma intereseaza parerea unui necunoscut, oricum si daca te cunosteam te ignoram.Concluzia:tu mori eu nu. Daca ai chef de cearta raspunde daca nu(si sper sa nu ma cert de revelion) ignora-ma cum trebuia si eu sa iti fac.An nou fericit.
Vai. multumesc!
nu am mai auzit de mult timp aceste cuvinte...
Practic. nu le-am auzit nici acum...
Whatever
An nou fericit am spus! Apropo tu chiar crezi ca eu plang pentru ceva spus in lumea virtuala?! Pe bune josnic.Si apropo eu nu ti-am spus ca esti prost/proasta, macar vorbeste frumos.Si in plus daca sunt asa proasta oare cum se face ca tu nu esti la fel daca te cobori la nivelul unei "retardate".Nu ma supar ca ma face un copil de pe net proasta.Sa te distrezi de revelion.
Unde ti-am vorbit urat? Multa minte-ti mai trebuie...
Zi si mie, las acolo cateva randuri amarate cu ceea ce cred eu despre tipul tau de caracter iar tu imi faci teoria chibritului in doua volume ca sa imi explici ca nu suferi si ca te doare in cot de ce zic altii?
Ce sa mai... distractie placuta!