Paaaai, in tabara de engleza, am vrut sa-i facem o farsa unei " pitsi cu @era ", si noaptea, cand ea isi facea somnul de uratenie, eu si cu inca ativa colegi, ne-am dus in camera ei, si i-am mazgalit mutra cu pasta de dinti. Sa vezi ce super a urlat cand s-a dus dimineata la baie si-a vazut .
super! si intamplari amuzante de la scoala n-ai?
Pai in afara de faptul ca diriginta ne striga " elefanti cu pene " sau " crocodili cu pene ", nu se mai intampla nimic amuzant...
Oho interesanta intrebare, cate sunt de spus pe tema asta
.
Hai sa luam o intamplare din tabara.
Deci eram la mare cu mai multi nebuni eram cazati la un Hotel minuscul ca nul puteai numi Hotel, eu si inca 2 /nebuni obisnuiam sa facem farse cea mai interesanta mie mi sa paraut intr-o seara cand toata lumea dormea (Rupta de beata) am intrat cu astia in camera la alti tovarasi Le-am umplut camera de prezervative(din astea primite de la promoteri pe plaja) l-am ras pe unu pe picioare, lu unu i-am pus spuma de ras pe mana si peurma il gadilam pe fata(sa vezi cand sia tras o palma au au au da oricum nu s-a trezit era prea beat ) iar pe ultimul l-am scos cu patu in holu mic.
Pai,pai,pai,era iarna, eu stand la etaju 2, alergam de jos pana sus plin cu bulgari,si alergand dupa un baiat,intra in clasa,fuge la tabla(usa e in partea aialalta) si nu o observa pe diriga(nici eu) dau cu bulgarele,se fereste, la fel si diriga, ei bine... ceea ce a urmat este urmatoarea chestie:
diriga ia bulgarele lipit de tabla si il arunca spre mine
(am diriga de sport)
Venerabilul întreabă: